Φιλική 4άρα του ΟΦΗ στον Ερμή Ζωνιανών

Φιλική 4άρα του ΟΦΗ στον Ερμή Ζωνιανών

Gazzetta team

bet365

Ο ΟΦΗ νίκησεμε 4-0 τον Ερμή Ζωνιανών (ομάδα Γ’ Εθνικής), δείχνοντας ότι είναι έτοιμος για την πρεμιέρα της Football League.

Ο Νίκος Παπαδόπουλος δοκίμασε σχήματα και πρόσωπα και εισέπραξε θετική εικόνα από τους παίκτες του, στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα.

Αν εξαιρέσουμε το πρώτο 25λεπτο, στο υπόλοιπο του αγώνα, οι παίκτες του ΟΦΗ, ήταν εξαιρετικά ευδιάθετοι και έβγαλαν στο γήπεδο όμορφες στιγμές.

Ο προπονητής του ΟΦΗ χρησιμοποίησε και πάλι όλους τους παίκτες που είχε στη διάθεση του και έδειξε πραγματικά ικανοποιημένος από την προσπάθεια τους, σε ένα ακόμη φιλικό για τον ΟΦΗ, ο οποίος περιμένει πως και πώς να μπεί στη μάχη του πρωταθλήματος της Football league.

Nα σημειωθεί ότι ο ΟΦΗ έχει ένα ακόμη, φιλικό παιχνίδι, αυτό με τον Εργοτέλη, που θα γίνει το επόμενο Σάββατο (7μμ) στο Παγκρήτιο στάδιο, το οποίο θα είναι και το τελευταίο του, πριν μπεί στην μάχη του πρωταθλήματος.

Σε ότι αφορά, το φιλικό με τον Ερμή Ζωνιανών, ο ΟΦΗ έβαλε 4 γκολ, είχε ένα δοκάρι, δημιούργησε φάσεις και απειλήθηκε ελάχιστα από τον αντίπαλο.

Ο ΟΦΗ άνοιξε το σκορ με τον Χαντί με ωραίο πλασέ στο 36’. Ο Ορτέγκα στο 44’ με ψραλία ατομική προσπάθεια έκανε το 2-0 για τον ΟΦΗ. Ο Κουσκουνάς στο 50’ ανέβασε στο 3-0 το σκορ για τον ΟΦΗ. Ο Μάρτος στο 81’ με ανάποδο ψαλίδι έγραψε το τελικό 4-0. Ο ΟΦΗ είχε και ένα δοκάρι με τον Κομεσίδη στο 27’.

ΟΦΗ: Στρέζος (46’ Δερμιτζάκης), Κοιλιάρας (58’ Παπατόλιος), Κομεσίδης (58’ Παπαστεριανός), Ζιαμπάρης (66’ Μπολάκης), Ποτουρίδης (58’ Σιώπης), Νάστος (58’ Πλευράκης), Πουρτουλίδης (58’ Μάρτος), Λεάλ (58’ Ογκμποε), Ορτέγκα (58’ Κουτσιανικούλης), Κουσκουνάς (58’ Μάνος), Χαντί (58’Ρούσος).

Ερμής Ζωνιανών: Γεωργίου (62’ Ανδρεαδάκης), Ραπτάκης, Aνυφαντάκης (56’ Χατζηβασίλης), Ρουμπάκης (66’ Γεμιστός), Κορτσινίδης, Σταθογλου, Γιακουμάκης (45’ Σταθουλόπουλος), Χατζηδημητρίου, Σκουτέλης (66’ Σκουτέλης), Πλούσης (45’ Νοκάι), Τοπούζης (66’ Κλίνης).

 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα