Νίκησε τον Ολυμπιακό Λευκωσίας ο Πανιώνιος

Gazzetta team
Νίκησε τον Ολυμπιακό Λευκωσίας ο Πανιώνιος

bet365

Με γκολ του Μασούρα ο Πανιώνιος επέστρεψε στις νίκες επικρατώντας σε φιλικό αγώνα του Ολυμπιακού Λευκωσίας με 1-0 στη Νέα Σμύρνη.

Μετά την ήττα στην Λαμία για το πρωτάθλημα, ο Πανιώνιος επέστρεψε στις νίκες επικρατώντας του Ολυμπιακού Λευκωσίας με 1-0 σε φιλικό αγώνα που διεξήχθη στη Νέα Σμύρνη. Οι... κυανέρυθροι άφησαν καλές εντυπώσεις και είχαν τον έλεγχο στην ,εγαλύτερη διάρκεια του αγώνα.

Κορυφαίες Στοιχηματικές Αποδόσεις, Άμεσες Αναλήψεις & Καλύτερη Εξυπηρέτηση (21+)!

Το γκολ που έκρινε την συνάντηση πέτυχε ο Μασούρας στο 43' με κεφαλιά μετά από ασίστ του Μασούντ και αφού πρώτα και οι δύο ομάδες έχασαν καλές ευκαιρίες για να σκοράρουν.

Στο δεύτερο ημίχρονο κάτι οι πολλές αλλαγές, κάτι η έντονη βροχή, έριξαν τον ρυθμό του αγώνα, ωστόσο και πάλι δημιουργήθηκαν ευκαιρίες χωρίς όμως να μπει κάποιο γκολ με τον Πανιώνιο να παίρνει τη νίκη.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ: Μπαντής (46' Κότνικ), Παπαγεωργίου, Κάργας, Οικονόμου (60' Σταυρόπουλος), Σαραμαντάς (68' Βλάχος), Σιώπης (68' Πλέγας), Σαββίδης (46' Πινιώτης), Μασούρας (68'Οικονομίδης), Μασούντ (46' Βουκελάτος), Σπιριντόνοβιτς (46' Γλυνός), Γεσίλ (46' Ταπόκο)

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ: Χίντι, Χριστοφίδης, Πολυκάρπου, Τεϊξέιρα, Σεραφείμ, Αυλωνίτης, Πεσκιάς, Αντωνίου, Αντρέου, Πεχλιβάνης, Καπάρτης

Έπαιξαν και οι: Παχίπης, Λεμονάρης, Κάστρο, Τόρες, Παναγή, Κυριακού

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα