Φιλική νίκη στο Αίγιο για Παναιτωλικό

Gazzetta team
Φιλική νίκη στο Αίγιο για Παναιτωλικό

bet365

Με τον Μάκη Χάβο να κάνει πολλές αλλαγές χρησιμοποιώντας παίκτες που στα τελευταία ματς δεν είχαν πολύ χρόνο συμμετοχής ο Παναιτωλικός επικράτησε του Παναιγιάλειου στο Αίγιο με 2-1.

Με το πρωτάθλημα να έχει διακοπεί λόγω των προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου, πολλές είναι οι ομάδες που δίνουν φιλικά. Ένα από αυτό διεξήχθη στο Αίγιο με τον Παναιτωλικό να επικρατεί του Παναιγιάλειου με 2-1, σε μια αναμέτρηση στην οποία ο Μάκης Χάβος έδωσε την ευκαιρία σε παίκτες που δεν είχαν μεγάλο χρόνο συμμετοχής.

Πρώτο τραπέζι Vista! Με ανανεωμένη πλατφόρμα και νέο mobile site. (21+)!

Συγκεκριμένα αγωνίστηκε ο Μοράρ που που λείπει ένα μήνα λόγω τραυματισμού, όπως και οι Χαντάκιας με τον Ρονυρίγκες που δεν βρίσκονται στα βασικά πλάνα του έμπειρου προπονητή, από την στιγμή που το δίδυμο Μόρας και Μιχάι τα πηγαίνει τόσο καλά.

Στο καθαρά αγωνιστικό μέρος το σκορ άνοιξαν στο 30' οι φιλοξενούμενοι με τον Ντίας, ενώ στο 45' έκαναν το 0-2 με τον Λόπες.

Στο δεύτερο ημίχρονο και οι δύο προπονητές πραγματοποίησαν πολλές αλλαγές έπεσε ο ρυθμός και δεν υπήρξαν πολλές φάσεις με τους γηπεδούχους να μειώνουν με τον Σταματή με εκτέλεση πέναλτι στο 85'.

Η σύνθεση του Παναιτωλικού: Σταματόπουλος (46’ Κουσιάδης), Μαρινάκης (46’ Νταλακούρας), Ρότσα (46′ Τσοκάνης), Χαντάκιας (73’ Χριστογιάννης), Ροντρίγκες (73’ Γιαννιώτης Δ.), Πάουλο (46’ Μπράβο), Λόπες (46’ Μπεχαράνο), Μάζουρεκ (46’ Βασιλούδης), Ντίας (46’ Γκασούκας), Ρόσα (46’ Παρράς), Μοράρ (46’ Μαρκόβσκι).

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα