«Όχι στον Πικέ, ναι στη Σακίρα» (pic)

Κώστας Ζάλιαρης
«Όχι στον Πικέ, ναι στη Σακίρα» (pic)

bet365

Τρομερά δύσκολη ήταν η νύχτα της Παρασκευής για τον Ζεράρ Πικέ παρά τη μαθηματική εξασφάλιση της πρόκρισης στο Μουντιάλ 2018 για την Ισπανία.

Οι «φούριας ρόχας» επιβλήθηκαν 3-0 της Αλβανίας και επιβεβαίωσαν πως θα βρίσκονται στα γήπεδα της Ρωσίας το καλοκαίρι του 2018, ωστόσο, ήταν μια από τις δύσκολες βραδιές του Ζεράρ Πικέ.

Όχι στο αγωνιστικό κομμάτι, αλλά στο θέμα της αντιμετώπισης του κόσμου και των δυσκολιών που προκαλούσε στην ψυχολογική του κατάσταση όλος αυτός ο διχασμός ανάμεσα στους οπαδούς.

Ανταγωνιστικές αποδόσεις στο Βοσνία Ερζ. – Βέλγιο με 0% Γκανιότα*. *Το 0% γκανιότα αφορά την επιλογή ''Νικητής αγώνα'' πριν την έναρξη σε επιλεγμένα παιχνίδια. (21+)!

Από τη μια, μερίδα του κόσμου να προσπαθεί να τον εμψυχώσει, από την άλλη, η πλειοψηφία των οπαδών να τον αποδοκιμάζει και να τον γιουχάρει λόγω και του θέματος με την Καταλονία, ενώ, δεν ήταν λίγοι εκείνοι που έθιξαν και το θέμα του χωρισμού του.

Με τα σενάρια που τον θέλουν να τερματίζει τον έγγαμο βίο του με τη Σακίρα, αρκετοί ήταν εκείνοι που θέλησαν να τον πικάρουν, ενώ χαρακτηριστικό ήταν και το μικρό πλακάτ που έδινε... ψήφο εμπιστοσύνης στον πανέμορφη τραγουδίστρια και όχι στον αμυντικό της Μπαρτσελόνα.

 

ΜΟΥΝΤΙΑΛ 2022 Τελευταία Νέα