Σεφτέ Κιταμπάλα φιλική νίκη ο Απόλλωνας

Gazzetta team
Σεφτέ Κιταμπάλα φιλική νίκη ο Απόλλωνας

bet365

Με τον Κιταμπάλα να κάνει ντεμπούτο με γκολ ο Απόλλωνας Σμύρνης επικράτησε της Καλλιθέας στο «Ελ Πάσο» με 2-1.

Ακόμα ένα φιλικό σήμερα Παρασκευή από την στιγμή που το πρωτάθλημα έχει διακοπεί λόγω των υποχρεώσεων των Εθνικών ομάδων στα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Στο «Ελ Πάσο» η Καλλιθέα υποδέχθηκε τον Απόλλωνα με τους φιλοξενούμενους να επικρατούν με 2-1, με τον Κιταμπάλα στην πρώτη του συμμετοχή καθώς ήταν τραυματίας, να κάνει ντεμπούτο με γκολ.

Ο Κιταμπάλα ήταν αυτός που άνοιξε το σκορ με σουτ στο 25' και έξι λεπτά πριν το τέλος του ημιχρόνου ο Κονέ είδε την μπάλα να σταματά στο δοκάρι του Κουτογλίδη. Στο δεύτερο ημίχρονο ο Απόλλωνας ήταν αυτός που σκόαρερ και πάλι πρώτος κάνοντας με τον Σιατραβάνη στο 48' το 2-0, για να έρθει ο Ξόμπλιος στο 49' να μειώσει σε 2-1 που ήταν και το τελικό σκορ.

ΚΑΛΛΙΘΕΑ (Μαρσέλο Τροΐζι): Κουτογλίδης, Βασιλείου, Ντιακιτέ, Συριόπουλος, Παπαγγελής, Καντέ, Μίγγος, Μακό, Χοτζάλι, Ταλέντο, Ξόμπλιος. Στο δεύτερο ημίχρονο έπαιξαν και οι: Βορύλλας, Ζεζάι, Παναγιωτίδης, Μήλιος, Τουρούκης, Κερασίδης, Βινίσιους.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ (Ζόραν Βούλιτς): Χουάντερσον, Ντάσιος, Μπιζιμίν, Χουάρες, Βαλλιάνος, Παπάζογλου, Μενδρινός, Κονέ, Κιταμπαλά, Μάατσεν, Μαατσί. Στο δεύτερο ημίχρονο έπαιξαν και οι: Ταΐρης, Ζαρόπουλος, Κύργιας, Βαφέας, Μπάμπιαρζ, Καλλέργης, Σιατραβάνης, Καστιγιέχος, Αλμπάνης, Κούρος, Κοντοές, Κατσάρας.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα