Αποφασισμένη για σέντρα στις 22 Οκτωβρίου η Football League

Δημήτρης Τομαράς
Αποφασισμένη για σέντρα στις 22 Οκτωβρίου η Football League

bet365

Η Football League δεν έχει καμία ενημέρωση για τις εξελίξεις στην ΕΕΑ και παραμένει πιστή στο πλάνο της για σέντρα στις 22 Οκτωβρίου. Τι χρήματα έχουν βρεθεί και ποιά αναζητούνται ακόμα.
Το πρόβλημα που έχει προκύψει σύμφωνα με τα όσα έχουν δει το φως της δημοσιότητας είναι ότι η ΕΕΑ έμεινε... ακέφαλη μετά τις παραιτήσεις του προέδρου της και του αναπληρωτή προέδρου και υπάρχει θέμα με τα πιστοποιητικά συμμετοχής των ομάδων της Football League.
Ανεπίσημα ή επίσημα αυτήν την στιγμή για το εν λόγω ζήτημα η FL δεν έχει καμία ενημέρωση! Ωστόσο δεν γίνεται να μην υπάρξει σέντρα στις 22 Οκτωβρίου καθώς όπως προκύπτει από τους ανθρώπους της Football League δεν θα βγει αλλιώς η σεζόν και ο προγραμματισμός. Το πλάνο λοιπόν είναι να ξεκινήσει η Λίγκα και να εξετάζονται εντός της χρονιάς τα πιστοποιητικά συμμετοχής. Αλαλούμ δηλαδή... Στα λοιπά θέματα η ΕΡΤ θα δείχνει έναν αγώνα Σάββατο και έναν Δευτέρα και το ετήσιο συμβόλαιο είναι στις 650.000 ευρώ. Με αυτά τα χρήματα θα καλυφθεί το προσωπικό και οι λοιπές ανάγκες της διοργανώτριας Αρχής.
Πέραν αυτού η FL χρειάζεται ακόμα 1 εκατ. ευρώ για να βγει η χρονιά. Προς το παρόν έχουν βρεθεί τα μισά από χορηγίες και άλλους υποστηρικτές και συνεχίζεται η προσπάθεια να βρεθεί όλο το ποσό...
 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα