Σιμόν: «Θα παίξουμε για την Κύπρο»

Gazzetta team
Σιμόν: «Θα παίξουμε για την Κύπρο»

bet365

Παρότι βαθμολογικά αδιάφορη, η Κύπρος θα τα δώσει όλα για τη νίκη στο ματς με την Εθνική, κάτι που ανέφερε και ο τεχνικός των Κυπρίων Ραν Μπεν Σιμόν.

Μπορεί η Κύπρος να έχει αποκλειστεί και μαθηματικά από τα τελικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου που θα λάβουν χώρα στην Ρωσία, αυτό ωστόσο δεν σημαίνει πως θα κάτσει να χάσει στο Σαββατιάτικο (21:45) παιχνίδι με την Εθνική μας ομάδα.

Αυτό άλλωστε ξεκαθάρισε και ο τεχνικός των Κυπρίων Ραν Μπεν Σιμόν, τονίζοντας μεταξύ άλλων πως όλοι θα παίξουν για την Κύπρο, γνωρίζοντας τις ιδιαιτερότητες της συγκεκριμένης αναμέτρησης.

Αρχικά ο Ισραηλινός προπονητής ανέφερε στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου: «Είναι ο τρίτος μου αγώνας, ξέρω τι ψιθυρίζεται. Παίζουμε για την Κύπρο, είναι σημαντικός αγώνας. Προσπαθούμε να δώσουμε νέα ταυτότητα στην ομάδα. Έχουμε στόχους, σαν άνθρωπος του ποδοσφαίρου από μικρός θέλω να κερδίζω. Και αυτή θέλω να είναι η φύση της ομάδας. Η νέα γενιά πρέπει να αποκτήσει νοοτροπία νικητή. Σεβόμαστε τον αντίπαλο μας αλλά έχουμε δική μας ταυτότητα και θα παίξουμε για την Κύπρο».

Για τα προβλήματα που υπάρχουν: «Ποτε δεν ψάχνω δικαιολογίες. Πάντα σε όλες τις ομάδες υπάρχουν κάποια προβλήματα. Έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Είναι η καλύτερη ομάδα που μπορούμε να έχουμε τώρα. Ξέρουμε την Ελλάδα έχουν πολύ καλη ομάδα, ποιοτική ομάδα. Οι ποδοσφαιριστές ξέρουν τα δυνατά και τα αδύνατα σημεία. Το σημαντικό είναι να φέρουμε με το μέρος μας τον κόσμο. Πρέπει να μπούμε στο γήπεδο και να πείσουμε τον κόσμο για την ποιοτητά μας».

Για την πορεία της Κύπρου στον όμιλο: «Μπορούσαμε να πετύχουμε κάτι περισσότερο. Έχουμε μια πολύ ποιοτική ομάδα ζω εδώ και ο κόσμος μπορεί να μην παίρνει σοβαρά τους Κύπριους. Έχουμε μεγάλη ποιότητα καλή φουρνιά όπως είδατε χθες με την Εθνική Ελπίδων. Μπορούμε να πετύχουμε κάτι μεγάλο στο μέλλον. Έχω μεγάλη πίστη για αυτό».

Για την ιδιαιτερότητα του αγώνα: «Ξέρω την ταυτότητα και την ιστορία τν δύο χωρών. Δεν θα παίξουμε για την Ελλάδα ή το Βέλγιο, έχουμε την δική μου ταυτότητα, το δικό μας σήμα και θα παίξουμε για τον κόσμο μας. Ακόμα και με τον αδερφό μου και την οικογένεια μου να παίξω, θέλω να κερδίσω».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΜΟΥΝΤΙΑΛ 2022 Τελευταία Νέα