Συνέχεια προπονήσεων και στο βάθος Άρης για ΑΕΛ

Συνέχεια προπονήσεων και στο βάθος Άρης για ΑΕΛ

Gazzetta team
Συνέχεια προπονήσεων και στο βάθος Άρης για ΑΕΛ

bet365

Ευκαιρία για μίνι προετοιμασία στην ΑΕΛ με τους... βυσσινί να συνεχίζουν τις προπονήσεις, έχοντας στο μυαλό τους το Κυριακάτικο φιλικό με τον Άρη όπου και αναμένονται να πάρουν συμμετοχή παίκτες που έως τώρα δεν έχουν αγωνιστεί πολύ.

Από την μία η ισοπαλία με τον ΠΑΟΚ στην Λάρισα, από την άλλη ο χρόνος που υπάρχει για να διορθωθούν τα πολλά είναι η αλήθεια κακώς κείμενα που υπήρχαν στο ξεκίνημα του πρωταθλήματος, έχουν φέρει την αισιοδοξία και πάλι στην ΑΕΛ.

Οι Θεσσαλοί του Ηλία Φυντάνη συνεχίζουν τις προπονήσεις με τον έμπειρο προπονητή να έχει την ευκαιρία να πραγματοποιήσει μια μίνι προετοιμασία ενόψει της δύσκολης συνέχειας. Την Κυριακή μάλιστα θα διεξαχθεί φιλικό με τον Άρη στο «Κλεάνθης Βικελίδης» (17:00), όπου αναμένονται να πάρουν χρόνο συμμετοχής που δεν είχαν αγωνιστεί πολύ έως τώρα.

Άλλωστε θα απουσιάσουν σίγουρα οι τραυματίες Λαγός, Γιοβάνοβιτς και Γκόλιας, ενώ την πρώτη του συμμετοχή αναμένεται να κάνει ο Παναγιώτης Μπάλλας. Όσον αφορά τις προπονήσεις, ο Ηλίας Φυντάνης από την πρώτη ημέρα έδωσε σημαντικό βάρος στην ψυχολογία, κάτι που συνεχίζει να κάνει, δείχνοντας σε όλους πόσο τους υπολογίζει.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα