Καταγγελία για ΠΑΟΚ και Μπάτσι από τον Ολυμπιακό!

Δημήτρης Τομαράς
Καταγγελία για ΠΑΟΚ και Μπάτσι από τον Ολυμπιακό!

bet365

Ο Ολυμπιακός κατέθεσε στον ποδοσφαιρικό εισαγγελέα της ΕΠΟ και με κοινοποίηση στον αθλητικό δικαστή και τον αρμόδιο αθλητικό εισαγγελέα καταγγελία για ΠΑΟΚ και Μπάτσι ζητώντας εφαρμογή κανονισμών περί άσκησης βίας σε αξιωματούχο αγώνα!

Προκριματικά Μουντιάλ, Αυστρία – Σερβία, ώρα 21:45. Παίξε νόμιμα και με ασφάλεια στις συναλλαγές (21+)!

Με την καταγγελία αυτή που κατατέθηκε την Παρασκευή ο Ολυμπιακός αξιώνει την εφαρμογή των διατάξεων του Πειθαρχικού Κώδικα περί βίας στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ και στον Κριστιάνο Μπάτσι, διερμηνέα σύμφωνα με το Φ.Α. του ΑΕΛ - ΠΑΟΚ και βοηθό προπονητή με βάση όσα αναφέρει το site του ΠΑΟΚ.

Η καταγγελία αφορά άσκηση βίας σε αξιωματούχο του αγώνα, τον διαιτητή Κατσικογιάννη. Η άσκηση βίας αφορά στο παραπάνω πρόσωπο και ο Ολυμπιακός περιμένει να γίνουν τα απαραίτητα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα