Ινιέστα: «Παραμένω στο σπίτι μου»

Ινιέστα: «Παραμένω στο σπίτι μου»

Gazzetta team
Ινιέστα: «Παραμένω στο σπίτι μου»

bet365

Ο Αντρές Ινιέστα υπέγραψε συμβόλαιο εφ' όρου ζωής με την Μπαρτσελόνα και ο ίδιος στην υπογραφή του συμβολαίου του τόνισε ότι παραμένει στο σπίτι του.

Αυστρία – Σερβία με επιστροφή στοιχήματος*, αν ο Μίτροβιτς σκοράρει. *Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις (21+).

«Είναι ξεχωριστή μέρα για μένα γιατί παραμένω στο σπίτι μου και θα συνεχίσω να κάνω όνειρα για αυτή την ομάδα. Η Μπαρτσελόνα είναι η ομάδα που μου επέτρεψε να εξελιχθώ στις τάξεις της και το να είμαι αρχηγός της είναι κάτι σπουδαίο. Ευχαριστώ τη διοίκηση που με αυτό το συμβόλαιο μού δείχνουν την εμπιστοσύνη τους και αυτό είναι κάτι ανεκτίμητο. Θα είμαι εδώ όσο το σώμα και το μυαλό μου το επιτρέπουν. Ελπίζω να είναι για πολύ καιρό», ανέφερε ο Ινιέστα.

Από την πλευρά του, ο πρόεδρος του συλλόγου, Γιόζεπ Μαρία Μπαρτομέου, τόνισε ότι είναι μια ιστορική ημέρα για τον σύλλογο: «Είναι προνόμιο να είσαι πρόεδρος της Μπαρτσελόνα μια μέρα σαν κι αυτή. Για πρώτη φορά στα 118 χρόνια ιστορίας του συλλόγου κάνουμε ένα ισόβιο συμβόλαιο σε ποδοσφαιριστή. Και πρόκειται για έναν ξεχωριστό παίκτη, τον Αντρές, ο οποίος αποτελεί βασικό στέλεχος στις επιτυχίες των τελευταίων ετών».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα