Ουρσίνο στο gazzetta.gr: «Δεν ενδιαφερόμαστε για τον Κουτρουμπή»

Ουρσίνο στο gazzetta.gr: «Δεν ενδιαφερόμαστε για τον Κουτρουμπή»

bet365

Ο αθλητικός διευθυντής της Κροτόνε, Μπέπε Ουρσίνο διέψευσε στο gazzetta.gr πως ο σύλλογος της Καλαβρίας σκοπεύει να ασχοληθεί εκ νέου με την περίπτωση του Γιώργου Κουτρουμπή.

Αυστρία – Σερβία με επιστροφή στοιχήματος*, αν ο Μίτροβιτς σκοράρει. *Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις (21+).

Ο σέντερ μπακ του Παναθηναϊκού είχε απασχολήσει το περασμένο καλοκαίρι την ιταλική ομάδα. Ο Κουτρουμπής βρισκόταν στη λίστα της Κροτόνε, ωστόσο η μεταγραφή του στον σύλλογο της Καλαβρίας δεν προχώρησε καθώς η ομάδα του Τζιάνι Βρένα κατέφυγε σε άλλη λύση για το κέντρο της άμυνας.

Μάλιστα ο ιταλικός σύλλογος ήταν διατεθειμένος να προσφέρει 350.000 ευρώ για την απόκτηση του Έλληνα κεντρικού αμυντικού, με τη μορφή δανεισμού για ένα χρόνο, ενώ στη συμφωνία προβλέπονταν και οψιόν αγοράς των δικαιωμάτων του παίκτη, ύψους 1,5 εκατομμυρίων ευρώ.

Με αφορμή τα τελευταία δημοσιεύματα που ήθελαν το ενδιαφέρον της Κροτόνε να αναζωπυρώνεται το gazzetta.gr επικοινώνησε με τον τεχνικό διευθυντή της Κροτόνε, Μπέπε Ουρσίνο.

Ο επί 22 χρόνια αξιωματούχος των «καρχαριών» διέψευσε πως η ομάδα του επανεξετάζει την περίπτωση του Γιώργου Κουτρουμπή.

«Δεν είναι αληθές αυτό. Δεν υφίσταται τέτοιο θέμα για να το επιβεβαιώσω. Δεν ξέρω από που προκύπτει, αλλά το όνομα του Κουτρουμπή δεν απασχολεί την ομάδα μας στην παρούσα φάση», ήταν η χαρακτηριστική δήλωση του.

 

SERIE A Τελευταία Νέα