Κατσουράνης: «Να επιστρέψει η Παναχαϊκή εκεί που της αρμόζει»

Κατσουράνης: «Να επιστρέψει η Παναχαϊκή εκεί που της αρμόζει»

Gazzetta team
Κατσουράνης: «Να επιστρέψει η Παναχαϊκή εκεί που της αρμόζει»

bet365

Στόχος της Παναχαϊκής είναι η δημιουργία μιας υγειούς ομάδας με νέα παιδιά, που μελλοντικά θα οδηγήσουν την ομάδα στην Α' Εθνική, όπως ξεκαθάρισε ο Κώστας Κατσουράνης.

Ανταγωνιστικές αποδόσεις στο Τουρκία – Ισλανδία με 0% Γκανιότα*. *Το 0% γκανιότα αφορά την επιλογή ''Νικητής αγώνα'' πριν την έναρξη σε επιλεγμένα παιχνίδια. (21+)

Ο τεχνικός διευθυντής των Πατρινών μίλησε στην κάμερα της NOVA μετά το φιλικό κόντρα στην ΑΕΚ για το πλάνο επιστροφής των κοκκινόμαυρων στη μεγάλη κατηγορία, τονίζοντας πωςο δρόμος θα είναι μακρύς, αλλά με πολύ δουλειά θα καταφέρουν. Ταυτόχρονα αναφέρθηκε και στην προσπάθεια πρόκρισης της Εθνικής Ελλάδος στην τελική φάση του Μουντιάλ της Ρωσίας.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για το τι να περιμένει ο κόσμος από τη νέα Παναχαϊκή:

«Ως επί το πλείστον νέα παιδιά με δίψα για διάκριση, με δίψα για να κάνουν καριέρα στο ποδόσφαιρο, τους δίνεται η ευκαιρία σε μια ομάδα που προσπαθεί να οργανωθεί όσο μπορεί καλύτερα, να δείξουνε ότι έχουν τις δυνατότητες να οδηγήσουν την Παναχαϊκή εκεί που της αρμόζει και που δεν είναι κάτι άλλο από την επιστροφή της στην Α' Εθνική. Νομίζω ότι αυτός είναι ο κύριος στόχος που δουλεύουμε, σιγά-σιγά να φτιάξουμε μια ομάδα καλή, να χτίσουμε ποδοσφαιριστές, να φτιάξουμε ποδοσφαιριστές, που θα μας οδηγήσουν στον δρόμο της επιστροφής στην Α' Εθνική. Αυτό προσπαθούμε να φτιάξουμε και αν κι ο δρόμος είναι μακρύς και δύσκολος, πιστεύω ότι σιγά-σιγά μπορούμε να τα καταφέρουμε».

Για το αν η πόλη αγκαλιάζει αυτή τη νέα προσπάθεια:
«Ναι, νομίζω ότι η πόλη είναι κοντά, βλέπει ότι γίνεται μια προσπάθεια με υγεία και με ειλικρίνεια, για μένα αυτά είναι τα δύο πιο σημαντικά στοιχεία και είναι όσο πιο πολύ κοντά. Δεν έχουμε έρθει εδώ να το παίξουμε μάγοι, ούτε να κοροϊδέψουμε κανένα, προσπαθούμε μέσα από την τεχνογνωσία που έχουμε για το ποδόσφαιρο μαζί με όλους όσοι αυτή τη στιγμή απαρτίζουν αυτόν τον οργανισμό που λέγεται Παναχαϊκή, να δώσουμε στους ποδοσφαιριστές συνθήκες στην καθημερινότητά τους, ώστε να τους βελτιώσουμε και να φτάσουμε σε ένα σημείο καλό».

Για το ότι έζησε έντονα το ματς με τον Νίκο Λυμπερόπουλο:
«Εντάξει, ο καθένας από την πλευρά του κοιτάει ό,τι το καλύτερο για την ομάδα του. Νομίζω ότι το ποδόσφαιρο έτσι πρέπει να είναι, δεν έχουμε να χωρίσουμε τίποτα και ελπίζω να αλλάξουν τα πράγματα και να οδηγηθούμε σε ένα καλό ποδόσφαιρο, όπου όλοι θα έχουν δικαίωμα και στη νίκη και στην ισοπαλία και στην ήττα. Αυτό είναι στην ουσία το ποδόσφαιρο και ο αθλητισμός».

Για την Εθνική Ελλάδας και τις πιθανότητες πρόκρισης στο Μουντιάλ:
«Κατ΄αρχήν να ευχηθώ καλή επιτυχία στα παιδιά, εύχομαι να είμαστε στη θέση που οδηγεί στα μπαράζ. Δεν είναι εύκολο, αλλά νομίζω ότι ας κάνουμε εμείς το καθήκον μας, όπως το έχουμε κάνει σε όλη αυτή την προκριματική φάση και είμαστε περήφανοι για την Εθνική ομάδα, να κερδίσουμε αυτά τα δύο παιχνίδια και μετά βάσει τα αποτελέσματα που θα έχει και η Βοσνία, θα δούμε τι θα έχουμε κάνει στον όμιλο. Εύχομαι να είμαστε στα μπαράζ και να μπορέσουμε να διεκδικήσουμε την πρόκρισή μας στη Ρωσία».

Για το αν είναι «παγίδα» το παιχνίδι με την Κύπρο:
«Σίγουρα είναι ένα παιχνίδι δύσκολο, μια καλή Εθνική ομάδα, είδαμε και με τους Βόσνιους. Νομίζω δε θα 'ναι εύκολο το ματς, αλλά νομίζω ότι έχουμε καλύτερη ομάδα και αν βγάλουμε στο γήπεδο αυτό που έχει βγάλει η Εθνική σε όλη την προκριματική φάση εκτός του ματς με την Εσθονία, νομίζω ότι θα μπορέσουμε να κερδίσουμε».
 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα