Στο... περίμενε ο Μπεν και κρίσιμο διάστημα για Καπίνο

Στο... περίμενε ο Μπεν και κρίσιμο διάστημα για Καπίνο

Δημήτρης Τομαράς
Στο... περίμενε ο Μπεν και κρίσιμο διάστημα για Καπίνο

bet365

Ο Μπεν παραμένει σε στάση αναμονής για το νέο του συμβόλαιο ενώ το προσεχές διάστημα θα κριθεί και το τι θα γίνει με τον Καπίνο, που δεν έχει συμβόλαιο για πολύ ακόμα.

Την ώρα που έχουν τελειώσει θετικά οι υποθέσεις των νέων συμβολαίων των Ρομαό και Ομάρ το... μέτωπο του Μπεν παραμένει ανοιχτό. Παρότι οι αρχικές συζητήσεις είχαν γίνει σε πολύ καλό κλίμα για ένα συμβόλαιο που θα ήταν για φέτος και για 2 ακόμα χρόνια υπογραφές δεν έχουν πέσει.

Προς το παρόν η πλευρά του Μοχάμεντ Μπεν συνεχίζει να είναι στο... περίμενε καθώς φαίνεται ότι δεν υπάρχει πλήρης ταύτιση απόψεων κυρίως ως προς το οικονομικό. Ο άσος από τις Κομόρες εξακολουθεί να θέλει πολύ να μείνει στο Λιμάνι και έτσι παραμένει σε αναμονή.

Επίσης η πλευρά του παίκτη έχει ακόμα την πίστη πως το τελικό deal θα γίνει άμεσα για να προκύψει το καινούριο συμβόλαιο. Ενδιαφέρον πάντως από Ελλάδα, Γαλλία αλλά και αλλού από το εξωτερικό έχει. Παράλληλα ένα ακόμα ανοιχτό θέμα είναι και το συμβόλαιο του Στέφανου Καπίνο, το οποίο δεν έχει πια τόσο μεγάλη διάρκεια. Με όσα έχουν προηγηθεί σίγουρα το προσεχές διάστημα θα είναι κρίσιμο για τον διεθνή κίπερ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα