Και πάλι υπέρ των μετακινήσεων οπαδών ο Βασιλειάδης

Gazzetta team
Και πάλι υπέρ των μετακινήσεων οπαδών ο Βασιλειάδης

bet365

Απαντώντας σε σχετική ερώτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter ο Υφυπουργός Αθλητισμού Γιώργος Βασιλειάδης ανέφερε πως από την πρώτη ημέρα που ανέλαβε προσπαθεί να υπάρξουν μετακινήσεις οπαδών.

Τα τελευταία χρόνια μετά και τα πολλά η αλήθεια είναι κρούσματα βίας που υπήρξαν, έχουν απαγορευτεί με ελάχιστες εξαιρέσεις οι μετακινήσεις οπαδών. Υπέρ των μετακινήσεων έχει ταχθεί από την πρώτη φορά που ανέλαβε ο Υφυπουργός Αθλητισμού Γιώργος Βασιλειάδης κάτι που επανέλαβε απαντώντας σε σχετική ερώτηση που του έγινε στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter. Αναλυτικά ανέφερε: «Είναι κάτι που προσπαθώ απ την πρώτη μέρα που ανέλαβα και το δουλεύουμε μαζί με την UEFA. Απαιτεί όμως σοβαρότητα απ όλους τους εμπλεκόμενους».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα