Δώστε ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ τα οικονομικά στοιχεία!

Δώστε ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ τα οικονομικά στοιχεία!

Νίκος Αθανασίου Νίκος Αθανασίου
Δώστε ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ τα οικονομικά στοιχεία!

bet365

Ο Νίκος Αθανασίου γράφει για την σκανδαλώδη κωλυσιεργία του Γιάννη Αλαφούζου και την διαφάνεια σε σχέση με την οικονομική κατάσταση της ΠΑΕ που... αγνοείται και βάζει «φρένο» σε πιθανές κινήσεις!

Τα ψέματα κάποια στιγμή πρέπει να τελειώσουν. Θα έπρεπε ήδη να είχαν τελειώσει, όπως και αυτό το ανήθικο κρυφτούλι στις πλάτες του συλλόγου και των εκατομμυρίων οπαδών του. Ο Παναθηναϊκός μέρα με την μέρα παλεύει να κρατηθεί ζωντανός, παλεύει να παραμείνει όρθιος με... άδεια ταμεία, οι απλήρωτοι υπάλληλοι της ΠΑΕ που είναι άξιοι συγχαρητηρίων δίνουν έναν άνισο αγώνα για να μην τους μείνει στα χέρια το «τριφύλλι», μετά την συνειδητή επιλογή του Γιάννη Αλαφούζου να τραβήξει την πρίζα της χρηματοδότησης από την εταιρία και να καλύψει στα... λόγια 20 εκατομμύρια από τις υποχρεώσεις του κλαμπ.

Ναι στα λόγια, γιατί μέχρι και την ώρα που γράφονται τούτες οι γραμμές κανείς δεν γνωρίζει τι περιλαμβάνεται μέσα σε αυτά τα «20 εκατομμύρια», κανείς δεν μπορεί να εξηγήσει πως την Παρασκευή πληρώθηκε το 1 εκατομμύριο της εφορίας και δεν πληρώθηκαν τα 30 χιλιάρικα του Ταυλαρίδη για να μην απειλεί με αφαίρεση βαθμών τον Παναθηναϊκό ο Έλληνας στόπερ, τον οποίο ήδη τον έχει κρίνει ο κόσμος και δεν χρειάζεται να πάρει και αύριο σβάρνα τα ραδιόφωνα αυτός και ο εκπρόσωπός του για να εξηγήσει τα ανεξήγητα.

Την ώρα, λοιπόν, που ο κόσμος του Παναθηναϊκού μοιάζει πιο συσπειρωμένος από ποτέ, την ώρα που υπάρχει κόσμος που θέλει να βοηθήσει από το υστέρημά του, την ώρα που όλο και περισσότεροι περιμένουν μια σοβαρή προσπάθεια για να συνδράμουν(δυστυχώς δεν έχει εμφανιστεί τίποτα τέτοιο ακόμη και ο χρόνος πιέζει ασφυκτικά), το μεγαλύτερο «αγκάθι» παραμένει βαθιά χωμένο στις σάρκες του συλλόγου και με ευθύνη του Αλαφούζου το μέγεθος του προβλήματος παραμένει «κρυμμένο» και αποτρέπει την υλοποίηση μίας σοβαρής και δομημένης ενέργειας και κυρίως δημιουργεί μια τεράστια τρύπα αδιαφάνειας, την ώρα που η αλήθεια θα έπρεπε να είναι οδηγός για την προσπάθεια σωτηρίας του συλλόγου.

Τι περιμένετε κύριοι; Ο Παναθηναϊκός είναι έτοιμος να πεθάνει και εσείς τι ακριβώς κάνετε για να δώσετε μια σπιθαμή λύσης και όχι απλά ανάσες; Δώστε επιτέλους στην δημοσιότητα τις οικονομικές υποχρεώσεις της ΠΑΕ, ώστε να ξέρει ακόμη και ο τελευταίος Παναθηναϊκός πάνω σε αυτή την γη, που και πόσα χρωστάει αυτή η ομάδα!

Ναι μεν η έκδοση του ισολογισμού της ΠΑΕ μέσα στο επόμενο δεκαήμερο θα δείξει μια εικόνα για την περυσινή χρήση και την γενικότερη κατάσταση αλλά τούτες τις στιγμές χρειάζεται απόλυτη διαφάνεια, χρειάζονται όλα τα στοιχεία στην δημοσιότητα, χρειάζεται αυτή η ρημάδα η ΑΛΗΘΕΙΑ για να πειστεί ακόμη και ο πιο δύσπιστος ότι η εποχή της αδιαφάνειας τελείωσε οριστικά και άφησε την θέση της στην εποχή της ενότητας, της συσπείρωσης, της μίας «γροθιά» στην πράξη και όχι στα λόγια.

Όσο πιο σύντομα η οικονομική κατάσταση του Παναθηναϊκού βγει στον... αφρό τόσο το καλύτερο για τον σύλλογο. Όσο, όμως, αργεί με αποκλειστική ευθύνη του Γιάννη Αλαφούζου, τόσο πιο δύσκολα θα γίνονται τα πράγματα, τόσο και θα πληθαίνουν οι ενδείξεις για σχέδιο ολικής καταστροφής του συλλόγου μέχρι το τέλος της χρονιάς.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

Νίκος Αθανασίου
Νίκος Αθανασίου

Από τότε που θυμάται την ύπαρξή του o Νίκος Αθανασίου, λατρεύει τον Παναθηναϊκό και το ποδόσφαιρο. Από το 2008 μέχρι και σήμερα είναι υπεύθυνος για το ρεπορτάζ του Τριφυλλιού στο δεύτερο σπίτι του, στο μεγαλύτερο επαγγελματικό όνειρο που θα μπορούσε να γίνει πραγματικότητα, στο Gazzetta.gr και ενώ είχε προηγηθεί η Αθλητική Ηχώ, το Κανάλι 1(90.4) και ένα πέρασμα από το Leoforos.gr. Στο πέρασμα των χρόνων δεν σταμάτησε ποτέ με την ίδια αγάπη και αφοσίωση να παίζει Football Manager, να ακούει όλων των ειδών τις μουσικές ακόμη και αν μέσα σε δέκα λεπτά μπορεί να συνυπάρξουν ο Μητροπάνος με τον Hoyem και ο Αργυρός με τους Active Member, να θεωρεί ομορφότερο μέρος στο πλανήτη το Αίας Κλαμπ και να μην μπορεί με τίποτα και για κανέναν λόγο να παρακολουθήσει αγώνες από τα μπουθ της Λεωφόρου, βρίσκοντας πάντα εναλλακτικές για να συνδυάζει τη δουλειά με την... τρέλα. Τα τελευταία χρόνια μαθαίνει, αναλύει και παρατηρεί το αγαπημένο του σπορ μέσα από μια σειρά επιμορφωτικών προγραμμάτων και διπλωμάτων management, ανάλυσης, τακτικής και scouting, τα καλύτερα «δώρα» που θα μπορούσε ποτέ να κάνει στον εαυτό του σε σχέση με το ποδόσφαιρο.