Ελιουνούσι: «Χάσαμε 6-0 και οι οπαδοί μας είπαν ότι μας αγαπούν»

Ελιουνούσι: «Χάσαμε 6-0 και οι οπαδοί μας είπαν ότι μας αγαπούν»

Δημήτρης Τομαράς
Ελιουνούσι: «Χάσαμε 6-0 και οι οπαδοί μας είπαν ότι μας αγαπούν»

bet365

Ο Ταρίκ Ελιουνούσι φαίνεται πως απολαμβάνει το ότι παίζει στην Καραμπάχ και τόνισε ότι ακόμα και σε ήττα με 6-0 ο κόσμος της ομάδας τους έλεγε πόσο πολύ τους αγαπά.
Ο Ελιουνούσι είπε σε ΜΜΕ στη Νορβηγία για:
Τις εντυπώσεις του στην Καραμπάχ: Αυτό που με έχει εκπλήξει στην πόλη του Μπακού, είναι πως έχει τόσο πλάκα. Είχα πάει εκεί 1-2 φορές με την Εθνική ομάδα, αλλά μετά είδαμε τα ξενοδοχεία και τα στάδια. Έχουν επενδύσει πολύ για να βελτιώσουν την πόλη. Υπάρχουν μεγάλα κτίρια, δρόμοι και ρεστοράν. Ζω πολύ καλά σε μια καλή περιοχή με πολλά πολυτελή καταστήματα. Έμεινα έκπληκτος. Έχω ένα πολύ καλό συμβόλαιο με το οποίο είμαι χαρούμενος.
Το 6-0 από την Τσέλσι: Χάσαμε την τακτική μας σε αυτό το παιχνίδι. Αλλάξαμε σε 3-5-2 για να εγκλιματιστούμε στο ματς, αλλά δεν είχαμε παίξει με αυτή τη διάταξη νωρίτερα. Είχαμε προπονηθεί μόνο μια φορά και οι παίκτες δεν ήταν σίγουροι στον σχηματισμό. Πήραμε ένα κανονικό μάθημα.
Το ματς με Ρόμα: Τα πράγματα ήταν καλύτερα ενάντια στη Ρόμα. Εκεί παίξαμε όπως έχουμε συνηθίσει. Θα μπορούσαμε να πάρουμε τον πόντο, ήμασταν κοντά. Αποτελεί μάθημα αυτό για την Καραμπάγκ. Μην ξεχνάμε πως παίζουμε πρώτη φορά στο Champions League. Οι οπαδοί μας, πάντως, μας στηρίζουν έτσι κι αλλιώς. Ακόμα και μετά την ήττα με 6-0 από την Τσέλσι, λάβαμε πολλά μηνύματα: 'Σας αγαπάμε, όπως και να 'χει'. Είναι χαρούμενοι που εκπροσωπούμε την ομάδα στο Champions League.
Την γλώσσα και τον χρόνο συμμετοχής του: Τουλάχιστον, έχω μάθει τα ονόματα των παικτών. Η γλώσσα είναι μια μίξη τουρκικών και ρωσικών. Σκέφτομαι να παρακολουθήσω μαθήματα ρωσικών, γιατί πιστεύω πως είναι εκπληκτικό αυτό που συμβαίνει με τις γλώσσες. Ο προπονητής μας, μιλάει λίγα αγγλικά, αλλά υπάρχουν πολλοί διεθνείς παίκτες, άρα υπάρχουν μεταφραστές για εμάς. Όταν μιλάει ο κόουτς, έχουμε τους μεταφραστές που μας μεταφράζουν αυτά που λέει, στα αγγλικά. Θα δω, αν θα μάθω λίγα ρωσικά.
Για την συμμετοχή μου μόλις άρχισα. Έπαιξα τρία 90λεπτα στο πρωτάθλημα και παρατήρησα πως είχε περάσει καιρός από τότε που έπαιζα σε φουλ ρυθμούς. Χρειάζεται χρόνος, όμως, να συνηθίσω την ομάδα. Είχα έναν ρόλο-κλειδί στην ομάδα, όταν παίζαμε 4-2-2-1-1. Είμαι πίσω από την κορυφή και τρέχω πολύ πάνω-κάτω. Είμαι πολύ καλά με αυτόν τον σχηματισμό, αλλά δεν έχουμε παίξει έτσι στο Champions League. Ίσως να το κάνουμε ενάντια στην Ατλέτικο.
 

Τελευταία Νέα