Αυτό είναι το νέο αυτοκίνητο του Μανόλο Χιμένεθ (pics)

Αυτό είναι το νέο αυτοκίνητο του Μανόλο Χιμένεθ (pics)

Gazzetta team
Αυτό είναι το νέο αυτοκίνητο του Μανόλο Χιμένεθ (pics)

bet365

Στις εγκαταστάσεις της BMW Σφακιανάκης στο Μαρούσι βρέθηκε σήμερα το μεσημέρι ο προπονητής της AEK, Μανόλο Χιμένεθ, προκειμένου να παραλάβει μια νέα πολυτελή BMW.

Κορυφαίες Στοιχηματικές Αποδόσεις, Άμεσες Αναλήψεις & Καλύτερη Εξυπηρέτηση (21+)!

Στο πλαίσιο της ευρύτερης συνεργασίας της εταιρείας με την ΠΑΕ ΑΕΚ, ο Ισπανός τεχνικός παρέλαβε το μοντέλο X1 sDrive 1.8i της BMW. Η BMW Σφακιανάκης αποτελεί επίσημο προμηθευτή της ομάδας μας την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο και διαθέτει συγκεκριμένο αριθμό premium οχημάτων για τις μετακινήσεις μελών του ποδοσφαιρικού τμήματος και της διοίκησης.

Με αφορμή την παράδοση του οχήματος, ο Γενικός Διευθυντής της BMW Σφακιανάκης κος Γαβριήλ Καλαμπάκας δήλωσε: «Επενδύουμε στην ΑΕΚ μέσω μιας premium μάρκας αναγνωρίζοντας την δυναμική της ομάδας, αλλά και το λαμπρό μέλλον της. Ευχόμαστε κάθε επιτυχία!».

Από την πλευρά του ο Εμπορικός Διευθυντής της ΠΑΕ ΑΕΚ, Νίκος Καραούζας, δήλωσε: «Ευχαριστούμε την BMW Σφακιανάκης για την εμπιστοσύνη και προσδοκούμε σε αμοιβαία οφέλη από τη σύνδεση και συνέργεια δυο κορυφαίων love brands!».

Φωτογραφίες:

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα