Διαψεύδει η πλευρά του Εσιέν νέο διακανονισμό με τον Παναθηναϊκό!

Διαψεύδει η πλευρά του Εσιέν νέο διακανονισμό με τον Παναθηναϊκό!

Διαψεύδει η πλευρά του Εσιέν νέο διακανονισμό με τον Παναθηναϊκό!

bet365

Οι «πράσινοι» αδυνατούν να πληρώσουν την πρώτη δόση ύψους 41.000 ευρώ που αντιστοιχεί στα δεδουλευμένα του Μάικλ Εσιέν με τον Γκανέζο σύμφωνα με πληροφορίες του gazzetta.gr να υποστηρίζει πως δεν έχει συναινέσει σε διαφορετικό διακανονισμό!

Οι υποχρεώσεις του Παναθηναϊκού «τρέχουν» την στιγμή που τα ταμεία του συλλόγου είναι άδεια.

Οι «πράσινοι» δίνουν μάχη σε πολλά μέτωπα με μεγαλύτερο αγκάθι τις οφειλές σε πρώην παίκτες του συλλόγου.

Την στιγμή που οι συζητήσεις με τους μάνατζερ, αλλά και τους νομικούς εκπροσώπους των ποδοσφαιριστών έχουν πάρει φωτιά προκειμένου να βρεθεί μια φόρμουλα στην αποπληρωμή των δόσεων, οι πληροφορίες του gazzetta.gr αναφέρουν πως ο Μάικλ Εσιέν δεν έχει συμφωνήσει να λάβει μειωμένες δόσεις.

«Δεν έχουμε καμιά ενημέρωση για διαφορετικό τρόπο καταβολής των δεδουλευμένων πέρα από ότι έχει ορίσει το δικαστήριο. Κανείς δεν έχει συμφωνήσει κάτι διαφορετικό από αυτό», τονίστηκε χαρακτηριστικά από το περιβάλλον του Γκανέζου ποδοσφαιριστή.

Αξίζει να σημειωθεί πως οι «πράσινοι»θα πρέπει να καταβάλλουν στον πρώην παίκτη της Τσέλσι 418.975 ευρώ σε δέκα δόσεις έπειτα από απόφαση της αρμόδιας επιτροπής της ΕΠΟ.

Η οικονομική δυσπραγία του «τριφυλλιού» έχει ως αποτέλεσμα την μη καταβολής της πρώτης δόσης των 41.000 ευρώ.

Αντ' αυτού προτείνεται χαμηλότερο ποσό την στιγμή ωστόσο που η πλευρά του Εσιέν όπως τονίζει δεν έχει ανάψει το «πράσινο φως» για να συμβεί αυτό.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα