Συμφώνησαν Λέτο, Εσιέν, Τοτσέ, δεν υπογράφει ο Ταυλαρίδης!

Συμφώνησαν Λέτο, Εσιέν, Τοτσέ, δεν υπογράφει ο Ταυλαρίδης!

Gazzetta team
Συμφώνησαν Λέτο, Εσιέν, Τοτσέ, δεν υπογράφει ο Ταυλαρίδης!

bet365

Λέτο, Εσιέν και Τοτσέ είπαν ναι σε λιγότερα χρήματα αλά και σε νέους διακανονισμούς για να βοηθήσουν τον Παναθηναϊκό, με τον Ταυλαρίδη να αρνείται.

Πρώτο τραπέζι Vista! Με ανανεωμένη πλατφόρμα και νέο mobile site. (21+)!

Ο Παναθηναϊκός βρίσκεται σε εξαιρετικά δύσκολη στιγμή και ο μεγάλος κίνδυνος είναι οι οφειλές προς παλιούς του ποδοσφαιριστές. Για τον λόγο αυτό την Τρίτη υπήρξαν συζητήσεις με τους εκπροσώπους των Λέτο, Εσιέν, Τοτσέ για να πάρουν το 1/5 της δόσης που τους αναλογεί.

Οι τρεις ποδοσφαιριστές απάντησαν θετικά και αναμένεται να υπογράψουν νέο διακανονισμό με μικρότερα ποσά σε 25 ημέρες όταν και θα υπάρξουν νέες επαφές με τον Παναθηναϊκό. Αντίθετα, απόλυτα αρνητικός ήταν ο Στάθης Ταυλαρίδης με αποτέλεσμα να καταγγείλει στην ΕΠΟ τους «πράσινους» οι οποίοι απειλούνται με -3 βαθμούς!

Η εκδίκαση της υπόθεσης αναμένεται να γίνει την Δευτέρα και το «τριφύλλι» θα πρέπει είτε να πληρώσει τις 30.000 ευρώ που είναι το ποσό της προβλεπόμενης δόσης ή να πληρώσει εντός μιας εβδομάδας από την Δευτέρα τις 97.000 ευρώ που είναι και το ολόκληρο ποσό της οφειλής προς τον Ταυλαρίδη.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα