Η ευκαιρία του Πανιωνίου για κορυφή

Θοδωρής Βασίλης
Η ευκαιρία του Πανιωνίου για κορυφή

bet365

Ο Πανιώνιος έχει την ευκαιρία να ανέβει μόνος πρώτος στην κορυφή (19.30) κόντρα στην Λαμία η οποία κάνει πρεμιέρα στο γήπεδό της.

Προσφορά ημέρας - έκπληξη σε περιμένει στο Λαμία – Πανιώνιος. *Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις (21+).

Έτοιμος να απολαύσει την μοναξιά της κορυφής είναι ο Πανιώνιος ο οποίος είδε ΑΕΚ, ΠΑΟΚ και Ολυμπιακό να γκελάρουν και με νίκη απέναντι στην Λαμία θα πάνε στην διακοπή του πρωταθλήματος ως πρωτοπόροι. Ο Μιχάλης Γρηγορίου είδε να ελαχιστοποιούνται τα προβλήματα που αντιμετώπιζε αφού εκτός είναι μόνο οι τραυματίες Ντουρμισάι και Οικονόμου οι οποίοι θα επιστρέψουν μετά την διακοπή.

Αντίθετα, ο Σιώπης προπονήθηκε κανονικά και μπήκε στην αποστολή αλλά λογικά θα μείνει στον πάγκο. Από την πλευρά της η Λαμία ετοιμάζεται για την επίσημη πρεμιέρα της στο γήπεδό της, αφού μέχρι στιγμής έδινε τα παιχνίδια της στο Περιστέρι. Ο Μπάμπης Τεννές δεν αντιμετωπίζει κανένα αγωνιστικό πρόβλημα με τον ίδιο να αφήνει εκτός τους Ντακόλ και Κρισάντους οι οποίοι ακόμα δεν είναι έτοιμοι.

Πιθανές ενδεκάδες

Λαμία: Παπαδόπουλος, Βασιλαντωνόπουλος, Ασίγκμπα, Αναστασιάδης, Παντελιάδης, Μπλάζιτς, Όμο, Βάντερσον, Πίτι, Ακόστα, Βουό

Πανιώνιος: Κότνικ, Βλάχος, Μπανανά, Γκιοατά, Χατζισαφί, Σαββίδης, Κόρμπος, Σπιριντόνοβιτς, Μασούντ, Λάμπρου, Γεσίλ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα