Χωρίς νικητή το ντέρμπι στην Πορτογαλία!

Χωρίς νικητή το ντέρμπι στην Πορτογαλία!

Gazzetta team
Χωρίς νικητή το ντέρμπι στην Πορτογαλία!

bet365

Σπόρτινγκ και Πόρτο έμειναν στο μηδέν σε ένα ντέρμπι με πάθος, αλλά χωρίς πολλές ευκαιρίες. Παρέμειναν στην κορυφή οι Δράκοι.

Ανταγωνιστικές αποδόσεις στο Φορτούνα Ντ. – Ντούισμπουργκ με 0% Γκανιότα*. *Το 0% γκανιότα αφορά την επιλογή ''Νικητής αγώνα'' πριν την έναρξη σε επιλεγμένα παιχνίδια. (21+)

Ισόπαλο χωρίς τέρματα έληξε το ντέρμπι στη Λισαβόνα, ανάμεσα στην Σπόρτινγκ και την Πόρτο. Οι «Δράκοι» ήταν καλύτεροι, είχαν καλύτερες φάσεις, αλλά όχι ουσία για να πάρουν το τρίποντο. Ωστόσο, διατήρησαν το αήττητο και βρίσκονται στο +2 από τα «Λιοντάρια». Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν πιο δυνατά στο ματς και στο πρώτο 20λεπτο είχαν τρεις καλές ευκαιρίες με Λαγιούν, Ολιβέιρα και Αμπουμπακάρ, ωστόσο ο Πατρίσιο κατάφερε να κρατήσει το μηδέν! Η Πόρτο κυριάρχησε, αλλά ο Μαρέγκα σε δυο περιπτώσεις δεν μπόρεσε να ανοίξει το σκορ. Στην επανάληψη η Σπόρτινγκ ανέβασε την απόδοσή της, αλλά ο Μπρούνο Φερνάντες είχε τεράστια φάση για γκολ, ενώ ούτε ο Ντοστ μπόρεσε να δώσει το τρίποντο! Η αντίπαλος του Ολυμπιακού έχασε τον έλεγχο μετά το 75', με την Πόρτο να έχει την καλύτερη φάση λίγο πριν το τέλος με τον Μπραχίμι.

 

Τελευταία Νέα