Άρσεναλ - Μπράιτον 2-0 (vids)

Κώστας Ζάλιαρης
Άρσεναλ - Μπράιτον 2-0 (vids)

bet365

Η Άρσεναλ έφτασε με ευκολία στο τελικό 2-0 επί της Μπράιτον στην 7η αγωνιστική της Premier League και τίμησε τη συμπλήρωση 21 ετών από την ημέρα που ο Αρσέν Βενγκέρ πήρε και τυπικά το «τιμόνι» στα χέρια του.

Οι μεγαλύτερες διοργανώσεις στη Vistabet. Παίξε νόμιμα με προσφορά ημέρας* στο Μίλαν - Ρόμα. *Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις (21+).

Απόλυτα ανώτερη η Άρσεναλ στο πρώτο μέρος και παίζοντας σαν τη... γάτα με το ποντίκι τη Μπράιτον, ευτύχησε να βρει δίχτυα στο 17' για να μην αγχωθεί σε περίπτωση που οι «γλάροι» αποφάσιζαν να κλειστούν πίσω και απλά να περιμένουν. Από φάση διαρκείας σε εκτέλεση φάουλ του Τζάκα και με τον Μουστάφι να μην καταφέρνει να σκοράρει, ο Μονρεάλ στο «ριμπάουντ» έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα για το 1-0. Η ομάδα του Κρις Χιούτον απείλησε με το δοκάρι του Μαρτς στο 23' από στημένη φάση, όμως βγήκε ελάχιστα από τα καρέ της

Στο ξεκίνημα του δευτέρου μέρους κι ενώ οι φιλοξενούμενοι έδειχναν να τολμούν λίγο περισσότερο, αφήνοντας χώρο στους «κανονιέρηδες» ώστε να τρέξουν στην επίθεση, ήρθε δεύτερο γκολ για το σύνολο του Βενγκέρ σε κλειστή άμυνα, με περίτεχνη ασίστ του Αλέξις Σάντσες. Ωραία, γρήγορη εναλλαγή της μπάλας και τακουνιά του Χιλιανού στον Ιγουόμπι μέσα στην περιοχή που με δυνατό σουτ νίκησε τον Ράιαν για το 2-0 στο 56ο λεπτό. Το... φορτσάρισμα των γηπεδούχων κράτησε ελάχιστα λεπτά, κυρίως λόγω του μομέντουμ της ομάδας, ωστόσο, δεν άλλαξε κάτι στο σκορ μέχρι το φινάλε, αφού και δυνατή κεφαλιά του Μάρεϊ στο 84' πέρασε άουτ.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Άρσεναλ: Τσεχ, Χόλντινγκ, Μουστάφι, Μονρεάλ, Μπεγερίν, Ράμσεϊ, Τζάκα (83' Ελνένι), Κολάσινατς, Ιγουόμπι (71' Γουόλκοτ), Αλέξις, Λακαζέτ (71' Λακαζέτ)

Μπράιτον: Ράιαν, Μπρούνο, Ντανκ, Ντάφι, Μπονγκ, Ιθκιέρδο (76' Νόκερτ), Στέφενς, Πρόπερ, Μαρτς (72' Σελότο), Γκρος, Μπράουν (76' Μάρεϊ)

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα