Ρεάλ Σοσιεδάδ - Ρεάλ Μπέτις 4-4 (vid)

Κώστας Ζάλιαρης
Ρεάλ Σοσιεδάδ - Ρεάλ Μπέτις 4-4 (vid)

bet365

Τρομερό παιχνίδι ανάμεσα στη Σοσιεδάδ και τη Μπέτις που «χόρευαν» στη βροχή και πρόσφεραν ένα απίστευτο παιχνίδι που ολοκληρώθηκε στο 4-4 για την 7η αγωνιστική της La Liga!

Οι μεγαλύτεροι αγώνες στην Sportingbet. Παίξε νόμιμα με πριμ 5%* στο Νιουκάστλ – Λίβερπουλ. *Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις (21+).

Οι γηπεδούχοι στο «Ανοέτα» κατάφεραν σε πρώτη φάση να φτάσουν σε προσωρινή ανατροπή, να δείξουν ικανοί να πάρουν τον βαθμό απαντώντας στο πολύ γρήγορο γκολ που δέχθηκαν στην επανάληψη, έδειξαν να χάνουν τη γη κάτω απ' τα πόδια τους στο 84', όμως δεν έμειναν με άδεια χέρια.

Η Μπέτις αιφνιδίασε με τον Σανάμπρια στο 6ο λεπτό, ωστόσο, η ομάδα του Σακριστάν και πιο συγκεκριμένα η εξαιρετική δεξιά πτέρυγα, έφεραν τούμπα το ματς από το πρώτο μέρος.

Αρχικά ο Γουίλιαν Ζοσέ με κεφαλιά στο 13' και στη συνέχεια ο Οϊαρθάμπαλ με πλασέ έπειτα από γύρισμα του Κέβιν Ροντρίγκες έβαλαν μπροστά τη Σοσιεδάδ, ωστόσο, δεν το χάρηκαν για πολύ.

Μόλις δύο λεπτά αργότερα, στο 28', τα μετόπισθεν των γηπεδούχων δεν κατάφεραν ν' αντιμετωπίσουν ένα κόρνερ της Μπέτις και ο Φεντάλ με κεφαλιά έγραψε το 2-2 του πρώτου μέρους.

Οι Σεβιγιάνοι, όπως το έκαναν και στο ξεκίνημα της αναμέτρησης, βρήκαν πολύ γρήγορα το δρόμο για τα δίχτυα στο δεύτερο ημίχρονο, με τον Χοακίν στο 46' να παίρνει την εκπληκτική κάθετη του Γκουαρδάδο και να πλασάρει σωστά τον Ρούλι για το 3-2 υπέρ της Μπέτις, ωστόσο, αυτό το ματς είχε πολλά πράγματα να δώσει ακόμα. Οι οπαδοί συνέχισαν ν' απολαμβάνουν το θέαμα παρά τη βροχή, αφού οι ευκαιρίες και τα γκολ συνέχισαν να έρχονται με καταιγιστικό ρυθμό!

Ο Χάβι Πριέτο στο 57' έφερε ξανά το ματς στα ίσια για τους γηπεδούχους κι όμως ήταν τέτοια η εικόνα του ματς που κανείς δεν ήθελε να πάρει τα μάτια του από εκεί...

Ο Σέρχιο Λεόν στο 84ο λεπτό από εκπληκτική μπαλιά του Ρουίζ νίκησε με δυνατό αριστερό σουτ τον γκολκίπερ της Σοσιεδάδ για να δώσει την εντύπωση στους φιλοξενούμενους πως θα έπαιρναν τη νίκη, όμως, στο 86' ήρθε και νέα απάντηση από τον Γιορέντε για το τελικό 4-4!

Στις καθυστερήσεις πρωταγωνίστησαν ξανά οι δύο τελευταίοι σκόρερ των ομάδων, με τον Σέρχιο Λεόν να «τσιμπάει» τη μπάλα πάνω από τον Ρούλι και τον Γιορέντε να σταματάει σχεδόν πάνω στη γραμμή.

Τέταρτο σερί ματς δίχως νίκη στο πρωτάθλημα για τη Σοσιεδάδ, αν και έβαλε τέλος στις ήττες παίρνοντας την ισοπαλία, «stop» στη Μπέτις έπειτα από τρία διαδοχικά «τρίποντα».

 

LA LIGA Τελευταία Νέα