Λεγανές – Ατλέτικο Μαδρίτης 0-0

Gazzetta team
Λεγανές – Ατλέτικο Μαδρίτης 0-0

bet365

Με τον Δημήτρη Σιόβα να κάνει δυναμική εμφάνιση, η Λεγανές σταμάτησε στο μηδέν τους Ροχιμπλάνκος, που έπεσαν στην 3η θέση.

Δεν ήταν καθόλου καλή η Ατλέτικο και είχε απέναντί της μία αποφασισμένη και δυνατή Λεγανές, που την κράτησε στο μηδέν. Σε ένα παιχνίδι με ελάχιστες ευκαιρίες για το 0-0 ευθύνονται και οι δύο τερματοφύλακες. Ο Κουέγιαρ είχε μία σπουδαία επέμβαση και ο Ομπλάκ δύο, με τη δεύτερη να είναι εντυπωσιακή, σταματώντας τον Ελ Ζαρ.

Ο Δημήτρης Σιόβας έκανε καλή εμφάνιση, έπαιξε σε όλο το ματς και έβαλε φρένο στους Ροχιμπλάνκος, που είδαν τη Σεβίλλη να τους ξεπερνάει και να τους αφήνει στην 3η θέση. Οσο για τη Λεγανές, έπιασε στους 11 βαθμούς τη Ρεάλ (με παιχνίδι περισσότερο).

Λεγανές (Ασιέρ Γκαριτάνο): Κουέγιαρ, Ντος Σάντος, Σιόβας, Γκαρθία, Θαλδούα, Πέρεθ, Εράσο, Πιρές (74’ Γκουμπάου), Μπράσανατς (46’ Ελ Ζαρ), Σιμανόφσκι, Μποβιού (81’ Amprampat)

Ατλέτικο Μαδρίτης (Ντιέγο Σιμεόνε): Ομπλάκ, Γκοδί, Σάβιτς, Σαούλ, Χιμένες, Τομάς, Γκάμπι, Κόκε, Κορέα (54’ Καράσκο), Βιέτο (62’ Τόρες), Γκριεζμάν (66’ Βρσάλικο).

 

LA LIGA Τελευταία Νέα