«Σωτήρας» Αντόνε για Λα Κορούνια και Πέπε Μελ (vid)

Θοδωρής Βασίλης
«Σωτήρας» Αντόνε για Λα Κορούνια και Πέπε Μελ (vid)

bet365

Παρότι βρέθηκε να χάνει στο 54', η Λα Κορούνια έκανε την ολική ανατροπή κόντρα στην Χετάφε κι επικράτησε με 2-1 με τον Αντόνε χρυσή αλλαγή.

Γρήγορο Στοίχημα σε Κορυφαίες Αποδόσεις, Άμεσες Αναλήψεις (21+)!

Ο Πέπε Μελ ήξερε καλά ότι έπαιζε το κεφάλι του κόντρα στην Χετάφε και για τον λόγο αυτό η Λα Κορούνια ξεκίνησε δυνατά με τον Λούκας κύρια απειλή. Ο άλλοτε επιθετικός του ΠΑΟΚ ήταν αυτός που έκανε για πρώτη φορά αισθητή την παρουσία του στο 20', ενώ στο 31' ήταν η σειρά του Βαλβέρδε να απειλήσει, αλλά ο Γουάιτα είπε όχι. Ο πορτιέρο της Χετάφε ήταν ανίκητος και το έδειξε και στο 39' στην διπλή ευκαιρία των γηπεδούχων με τα σουτ των Λούκας και Χουανφράν.

Κι επειδή η μπάλα τιμωρεί με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου ήρθε ο Αμάτ στο 54' με ωραία προσπάθεια και αφού άδειασε έναν αμυντικό να ανοίξει το σκορ για τους φιλοξενούμενους. Το γκολ αυτό έδωσε φτερά στην Χετάφε η οποία στο 66' είχε σπουδαία ευκαιρία για το 2-0 ξανά με τον Αμάτ, αλλά ο Παντιλιμόν κράτησε την Ντεπόρ στο παιχνίδι και στην αντεπίθεση ο Λούκα ςμε ωραίο γυριστό σουτ έφερε το ματς στα ίσια.

Κι ενώ το 1-1 έδειχνε πως θα είναι το τελικό αποτέλεσμα, στο 87' η χρυσή αλλαγή του Πέπε Μελ, ο Αντόνε βρέθηκε μέσα στην περιοχή και πλάσαρε εύστοχα τον Γουάιτα για να κάνει το 2-1 για την Λα Κορούνια και να σώσει την θέση του προπονητή τoυ ο οποίος κινδύνευε σοβαρά με απόλυση.

Οι ενδεκάδες

Λα Κορούνια: Παντιλιμόν, Χουανφράν (84' Βαλεντίν), Σίντνεϊ, Σχαρ, Λουιζίνιο, Γκιγιέρμε, Μπόρχες, Φέδε Καρτάμπια, Εμρέ Τσολάκ, Βαλβέρδε (84' Μπακάλι), Λούκας

Χετάφε: Γουάιτα, Νταμιάν Σουάρες, Τζενέ, Κάλα, Αντούνες, Μπεργκάρα, Αραμπάρι (88' Πορτίγιο) , Αλβαρο Χιμένεθ, Αμάτ, Μολίνα (78' Μόρα), Ανχελ (56' Μολινέρο)

 

LA LIGA Τελευταία Νέα