Ολοι στον ΠΑΣ ήταν... αγέννητοι

Gazzetta team
Ολοι στον ΠΑΣ ήταν... αγέννητοι

bet365

Ο «Αγιαξ της Ηπείρου» δεν έχει στο ρόστερ του παίκτη που να βρίσκονταν στη ζωή, όταν η ομάδα κέρδισε τελευταία φορά τον Παναθηναϊκό στην Αθήνα για το πρωτάθλημα
Τα τελευταία χρόνια ο ΠΑΣ έχει φέρει ορισμένες φορές σε... δύσκολη θέση τον Παναθηναϊκό, ακόμη και όταν οι δύο ομάδες συγκρούονται στην Αθήνα, στο «Απόστολος Νικολαϊδης» δηλαδή ή παλαιότερα στο ΟΑΚΑ. Οι περισσότερες όμως εξ' αυτών αφορούν το Κύπελλο, καθώς στο πρωτάθλημα όχι μόνο οι «πράσινοι» έχουν εξαιρετική παράδοση, αλλά πρέπει να ανατρέξει κάποιος πολύ πίσω στον χρόνο για να βρει την τελευταία εκτός έδρας νίκη του ΠΑΣ. Βασικά την μοναδική του, καθώς στις 16 Απριλίου του 1978 επικράτησε στην Λεωφόρο με 3-2. Εκτοτε δεν έχει κερδίσει ξανά εκτός έδρας το «τριφύλλι», στην Α' Εθνική ή την Σούπερ Λιγκ όπως πλέον λέγεται.
Από εκείνο το μεσημέρι έχουν περάσει 14.442 ημέρες και δεν υπάρχει εν ενεργεία ποδοσφαιριστής της ομάδας που να είχε γεννηθεί τότε!

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα