Η αποστολή του Παναθηναϊκού ενόψει ΠΑΣ Γιάννινα!

Gazzetta team
Η αποστολή του Παναθηναϊκού ενόψει ΠΑΣ Γιάννινα!

bet365

Νίκη για αγωνιστικούς και όχι μόνο λόγους, είναι το ζητούμενο του Παναθηναϊκού στη Σαββατιάτικη αναμέτρηση με τον ΠΑΣ Γιάννινα. Διαβάστε την αποστολή που επέλεξε ο Μαρίνος Ουζουνίδης.

Η προετοιμασία του Παναθηναϊκού για το παιχνίδι με τον «Άγιαξ της Ηπείρου» ολοκληρώθηκε και ο Ουζουνίδης δεν υπολογίζει την βοήθεια του Γιώργου Κουτρουμπή που έμεινε εκτός αποστολής, καθώς και των τραυματιών Τσάβες, Λουτσιάνο, αλλά και του Αυλωνίτη που υποφέρει απο ίωση. Για το ματς με τον ΠΑΣ η αποστολή αποτελείται από τους: Βλαχοδήμο, Διούδη, Γιόχανσον, Κουλιμπαλί, Μολέντο, Κολοβέτσιο, Χουλτ, Ινσούα, Κουρμπέλη, Χίλιεμαρκ, Λουντ, Ρέις, Σιλά, Δώνη, Χατζηγιοβάνη, Μουνιέ, Βιγιαφάνιες, Άλτμαν, Μολίνς, Πίσπα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα