Γιάκος: «Ο Παναθηναϊκός θα... βγάλει εγωισμό»

Gazzetta team
Γιάκος: «Ο Παναθηναϊκός θα... βγάλει εγωισμό»

bet365

Ο μεσοεπιθετικός του ΠΑΣ τόνισε πως στα Γιάννινα δεν πρέπει να σταθούν στα εξωαγωνιστικά ζητήματα των «πράσινων»

Καθημερινά ειδικά στοιχήματα (21+).

Στον ΠΑΣ δεν «μένουν» στα προβλήματα που ταλανίζουν τον Παναθηναϊκό και αυτό τόνισε ο Γιάκος στην κάμερα της NOVA. «Δεν καταφέραμε να πάρουμε κάτι στην Τούμπα, σε ένα δύσκολο παιχνίδι με μία από τις καλύτερες ομάδες του πρωταθλήματος. Παίζουμε με μία εξ’ ίσου μεγάλη ομάδα πάλι, ελπίζουμε αυτό που χάσαμε στην Τούμπα να το πάρουμε με τον Παναθηναϊκό και να συνεχίσουμε την πορεία μας στο πρωτάθλημα με τον καλύτερο τρόπο», είπε αρχικά. Και μετά τόνισε πως στα Γιάννινα δεν πρέπει να... μείνουν στα διοικητικά προβλήματα του Παναθηναϊκού. «Εμάς δεν μας πέφτει λόγος τι γίνεται με την διοίκηση του Παναθηναϊκού. Ο Παναθηναϊκός έχει καλούς παίκτες και καλό προπονητή. Σίγουρα τώρα δεν πάει τόσο καλά αλλά το ματς χρειάζεται μεγάλη προσοχή, είναι μεγάλη ομάδα, θα βγάλει έναν εγωισμό και πρέπει εμείς να αντεπεξέλθουμε όσο το δυνατόν καλύτερα».

Για το τι πρέπει να αλλάξει η ομάδα του σε σχέση με την αναμέτρηση της Τούμπας είπε ότι «με τον ΠΑΟΚ ήμασταν καλά αμυντικά αλλά δεν κρατήσαμε πολύ την μπάλα επιθετικά. Θα γυρίσει και ο Κόντε και μερικοί παίκτες θα απελευθερωθούν πιο πολύ. Θα έχουμε έναν από τους καλύτερους παίκτες μαζί μας για να κρατήσει μπάλα και με μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση μπορούμε να πετύχουμε κάτι καλό. Όπως και στην Τούμπα, πάμε παντού για κάτι θετικό και κόντρα στον Παναθηναϊκό θα πάμε ακόμα και για τη νίκη».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα