Παναθηναϊκός στα εύκολα, Παναθηναϊκάρα στα δύσκολα!

Παναθηναϊκός στα εύκολα, Παναθηναϊκάρα στα δύσκολα!

Νίκος Αθανασίου Νίκος Αθανασίου
Παναθηναϊκός στα εύκολα, Παναθηναϊκάρα στα δύσκολα!

bet365

Ο Νίκος Αθανασίου γράφει για το μήνυμα που καλείται να στείλει και θα στείλει ο κόσμος του Παναθηναϊκού στο αυριανό παιχνίδι με τον ΠΑΣ στην Λεωφόρο!

Καθημερινά ειδικά στοιχήματα (21+).

Ωραία τα λόγια, όμως, τούτη την στιγμή στον Παναθηναϊκό αυτό που πραγματικά μετρά είναι οι πράξεις. Και μόνο αυτές. Το «τριφύλλι» έχει παρατηθεί στην μοίρα του από τον σωτήρα του 2012 και καταστροφέα του 2017 Γιάννη Αλαφούζο που μπήκε στο κοστούμι του Τζίγγερ με... παρκαρισμένες μετοχές και τα σχετικά, το πλάνο του Δημήτρη Γιαννακόπουλου δεν προχώρησε εξαιτίας της τραγικής οικονομικής διαχείρισης που έγινε την τελευταία διετία στην ΠΑΕ και ο σύλλογος πορεύεται στο άγνωστο με βάρκα την ελπίδα, έχοντας πάρει ξεκάθαρη κατεύθυνση για τα βράχια!

Μία ελπίδα που μοναχά ο κόσμος μπορεί να του την δώσει σε πρώτη φάση. Αρχής γενομένης από το αυριανό παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα στην Λεωφόρο. Οι κερκίδες πρέπει να τιγκάρουν και όπως φαίνεται θα τιγκάρουν από τους οπαδούς του Παναθηναϊκού που έχουν καταλάβει-έστω και αργά- πως «ότι έχουμε είμαστε εμείς»! Σε καμία περίπτωση ο Μαρίνος και οι παίκτες του, δεν πρέπει να μείνουν παντελώς μόνοι και απροστάτευτοι! Τα χειρότερα δεν τα έχουμε δει ακόμη και δεν χρειάζεται να τα δούμε. Για να μπορέσει να «στρώσει» η ομάδα όσο το δυνατόν πιο γρήγορα το «2Χ2» με ΠΑΣ και Λάρισα είναι μονόδρομος.

Ο Παναθηναϊκός δεν είναι μόνο το τώρα, δεν είναι μόνο το σήμερα. Δεν είναι αυτή η άρρωστη κατάσταση που βιώνουμε τα τελευταία χρόνια. Ο Παναθηναϊκός είναι αμέτρητες χαρές και λύπες, ο Παναθηναϊκός είναι το τριφυλλάκι στο μέρος της καρδιάς, είναι ο λόγος που πανηγύρισες, έκλαψες, δεν κοιμήθηκες, ένιωσες περήφανος, είναι η Λεωφόρος, είναι το γκολ του Βαζέχα στο Άμστερνταμ, είναι ο Σαραβάκος, είναι στιγμές, είναι τα παιδικά σου χρόνια, είναι μεγαλείο, είναι χόρτο μαγικό που λέει και το σύνθημα, είναι πόσα ακόμη που αυτή η γωνιά εδώ δεν τα χωράει, είναι μέσα στην καρδιά!

Ακολουθεί πραγματικός διάλογος, από τον φίλο μου τον Λούρμπα από την Γαστούνη, έναν αγνό Παναθηναϊκό.

-«Θα πας να δεις την ομάδα τώρα που είμαστε τελευταίοι και διαλυμένοι»;

-«Φυσικά, τώρα θα πάω. Όταν θα είμαστε πρώτοι να πας εσύ. Θα σου δώσω και το διαρκείας να μην ξοδεύεσαι».

Χωρίς σχόλια. Το «στις χαρές και τις λύπες μαζί» θα πρέπει να εφαρμοστεί επιτέλους και στην πράξη. Απ'όλους. Σε αντίθετη περίπτωση το βαρέλι δεν θα έχει πάτο...

Υ.Γ1: Η ΑΕΚ «έφαγε» δύο αγωνιστικές για τα καπνογόνα στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό. Ο Παναθηναϊκός έχει ήδη δύο κλήσεις για απολογία σε σχέση με τα καπνογόνα. Για αυτό, λοιπόν, αύριο το ιδανικό θα ήταν να μην εμφανιστεί ούτε ένα. Στην γωνία σε περιμένουν και υπάρχει και το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό μετά την Λάρισα...

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

Νίκος Αθανασίου
Νίκος Αθανασίου

Από τότε που θυμάται την ύπαρξή του o Νίκος Αθανασίου, λατρεύει τον Παναθηναϊκό και το ποδόσφαιρο. Από το 2008 μέχρι και σήμερα είναι υπεύθυνος για το ρεπορτάζ του Τριφυλλιού στο δεύτερο σπίτι του, στο μεγαλύτερο επαγγελματικό όνειρο που θα μπορούσε να γίνει πραγματικότητα, στο Gazzetta.gr και ενώ είχε προηγηθεί η Αθλητική Ηχώ, το Κανάλι 1(90.4) και ένα πέρασμα από το Leoforos.gr. Στο πέρασμα των χρόνων δεν σταμάτησε ποτέ με την ίδια αγάπη και αφοσίωση να παίζει Football Manager, να ακούει όλων των ειδών τις μουσικές ακόμη και αν μέσα σε δέκα λεπτά μπορεί να συνυπάρξουν ο Μητροπάνος με τον Hoyem και ο Αργυρός με τους Active Member, να θεωρεί ομορφότερο μέρος στο πλανήτη το Αίας Κλαμπ και να μην μπορεί με τίποτα και για κανέναν λόγο να παρακολουθήσει αγώνες από τα μπουθ της Λεωφόρου, βρίσκοντας πάντα εναλλακτικές για να συνδυάζει τη δουλειά με την... τρέλα. Τα τελευταία χρόνια μαθαίνει, αναλύει και παρατηρεί το αγαπημένο του σπορ μέσα από μια σειρά επιμορφωτικών προγραμμάτων και διπλωμάτων management, ανάλυσης, τακτικής και scouting, τα καλύτερα «δώρα» που θα μπορούσε ποτέ να κάνει στον εαυτό του σε σχέση με το ποδόσφαιρο.