Πέλκας τετραετίας στον ΠΑΟΚ! (vid)

Πέλκας τετραετίας στον ΠΑΟΚ! (vid)

Σταύρος Σουντουλίδης
Πέλκας τετραετίας στον ΠΑΟΚ! (vid)

bet365

Η ασπρόμαυρη ΠΑΕ ανακοίνωσε και επίσημα την επέκταση του συμβολαίου με τον Ελληνα μεσοεπιθετικό μέχρι το καλοκαίρι του 2021. «Θα δώσω τα πάντα για την ομάδα», δηλώνει ο Πέλκας.

Sportingbet.gr. To παιχνίδι αποκτά άλλο επίπεδο. Ηρθε το νέο Site (21+)!

Το τυπικό μέρος της συμφωνίας μεταξύ του ΠΑΟΚ και του Δημήτρη Πέλκα ήρθε με την επίσημη ανακοίνωση της επέκτασης του συμβολαίου μέχρι το καλοκαίρι του 2021. «Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας της με τον Δημήτρη Πέλκα ως το 2021», αναφέρει η ασπρόμαυρη ΠΑΕ στην ανακοίνωσή της και παραθέτει το βιογραφικό του 24χρονου ποδοσφαιριστή σημειώονοντας χαρακτηριστικά:

«Ο διεθνής Έλληνας μέσος μένει στο «σπίτι» του ως εξέχων μέλος της ομάδας που υπηρετεί από μικρό παιδί. Η διαδρομή του Πέλκα από τις Ακαδημίες ως τη θέση του αρχηγού του ΠΑΟΚ, δεν ήταν εύκολη».

Επίσης προσθέτει ότι:

«Το 2012 έκανε το ντεμπούτο του, σκόραρε, είδε τους πάντες να προφέρουν τ’ όνομά του, μα δεν ήταν (ακόμα) έτοιμος να σηκώσει το βάρος των πάντα υψηλών προσδοκιών. Γεγονός το οποίο τον όπλισε με δύναμη κι επιμονή ν’ αξιοποιήσει με τον καλύτερο τρόπο τους δανεισμούς του σε Απόλλωνα Καλαμαριά, Σετούμπαλ και να επιστρέψει καλύτερος.

Δεν είναι υπερβολή να πει κανείς, πως ο Πέλκας έφυγε παιδί κι επέστρεψε στην Τούμπα άνδρας με τον χαρακτήρα να υποστηρίξει το ρόλο και το ταλέντο του. Έπειτα από δύο γεμάτες σεζόν, την κλήση του στην Εθνική ομάδα και την επιλογή του ως αρχηγό, ο Δημήτρης Πέλκας θέλει ν’ ανεβάσει κι άλλο τον πήχη και θα μείνει στον ΠΑΟΚ ως το 2021 για να βοηθήσει την ομάδα να κατακτήσει την κορυφή».

Οι πρώτες δηλώσεις του Πέλκα

Αμέσως μετά την υπογραφή του νέου του συμβολαίου ο ποδοσφαιριστής του Δικεφάλου μίλησε αποκλειστικά στην κάμερα του PAOK TV.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα