Αγουέρο: «Έσπασα το πλευρό μου και πονάω...»

Αγουέρο: «Έσπασα το πλευρό μου και πονάω...»

Κώστας Ζάλιαρης
Αγουέρο: «Έσπασα το πλευρό μου και πονάω...»

bet365

Ο Σέρχιο Αγουέρο μίλησε για το τροχαίο στο οποίο ενεπλάκη το βράδυ της Πέμπτης στο Άμστερνταμ και πέρα από τον πόνο, που φανερώνει το μεγάλο χρονικό διάστημα που θα χρειαστεί για την επαναφορά του, μίλησε για το λάθος του οδηγού ταξί...

Ο Αργεντινός επιθετικός της Μάντσεστερ Σίτι, βρέθηκε στην Ολλανδία ώστε να παρακολουθήσει μια συναυλία του Κολομβιανού τραγουδιστή, Maluma.

Στη διαδρομή προς το αεροδρόμιο του Άμστερνταμ, μετά το τέλος της συναυλίας, ώστε να πάρει το αεροπλάνο με προορισμό την Αγγλία και το Μάντσεστερ, ο οδηγός ταξί στο οποίο επέβαινε ο ποδοσφαιριστής έχασε τον έλεγχο και προσέκρουσε σε κολώνα, με αποτέλεσμα ο Αγουέρο να τραυματιστεί στα πλευρά.

Μιλώντας για το περιστατικό, ο διεθνής φορ είπε: «Ο οδηγός δεν είδε την στροφή και το αυτοκίνητο έφυγε... Έχασε τον έλεγχο και προσέκρουσε το αυτοκίνητο σε κολώνα. Έσπασα το 8ο πλευρό μου και πονάω πολύ... Πήγα στο νοσοκομείο, αλλά μου έδωσαν γρήγορα εξιτήριο και πρέπει πλέον να ξεκουραστώ».

Η Μάντσεστερ Σίτι, από την πλευρά της, ανέφερε ότι θα εξετάσουν τον Αγουέρο και οι γιατροί του συλλόγου ώστε να διαπιστωθεί η σοβαρότητα του προβλήματός του. Πάντως, γίνεται λόγος για απουσία περίπου δύο μηνών...

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα