«Η Επιτροπή Εξομάλυνσης έφερε... χάος στο ελληνικό ποδόσφαιρο»

Δημήτρης Τομαράς
«Η Επιτροπή Εξομάλυνσης έφερε... χάος στο ελληνικό ποδόσφαιρο»

bet365

Δημοσίευμα στο εξωτερικό αναφέρει πως η περίοδος της Επιτροπής Εξομάλυνσης δεν βοήθησε καθόλου το ελληνικό ποδόσφαιρο αλλά αντίθετα επέφερε... χάος και νέο κύκλο προβλημάτων...

Χαρακτηριστικά το Insideworldfootball με αφορμή και τις τοποθετήσεις του Βίτορ Μέλο Περέιρα για στημένα παιχνίδια στην Football League, τις οποίες έχει διαψεύσει πάντως ο Πορτογάλος, καταπιάνεται με την παρουσία και τα πεπραγμένα της Επιτροπής Εξομάλυνσης στην ΕΠΟ υπό την... σκέπη των FIFA και UEFA. Γίνεται λόγος για μία Επιτροπή που απέτυχε στο έργο της και που επέφερε χάος στο ελληνικό ποδόσφαιρο αντί να λύσει τα υπάρχοντα προβλήματά του. Προσάπτει ευθύνες στην FIFA ακόμα και για πολιτικά παιχνίδια σε βάρος του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Για την Football League αναφέρεται πως και φέτος τα δείγματα γραφής είναι άσχημα για μία κατηγορία που δεν έχει ούτε επαρκείς χορηγίες αλλά και ούτε και σωστή τηλεοπτική κάλυψη για την χρονιά που θα ξεκινήσει τον Οκτώβριο. Επίσης γίνεται λόγος και για λανθασμένες επιλογές προσώπων ως προς την Επιτροπή Εξομάλυνσης και ένα Υφυπουργείο Αθλητισμού που επίσης δεν βοήθησε την κατάσταση.

 

Τελευταία Νέα