Αιγινιακός - Άρης 1-5

Gazzetta team
Αιγινιακός - Άρης 1-5

bet365

Δίχως να αντιμετωπίζει προβλήματα, εκτός από αυτά του αγωνιστικού χώρου, ο Άρης δεν δυσκολεύτηκε να επικρατήσει με 1-5 του Αιγινιακού στο Αιγίνιο σε φιλικό παιχνίδι.

Ο αγωνιστικός χώρος ήταν κάκιστος και προβλημάτισε τους παίκτες και τους προπονητές των δυο ομάδων. Έστω και υπό αυτές τις συνθήκες, παίχτηκε ποδόσφαιρο, με τους Θεσσαλονικείς να πετυχαίνουν ευρεία νίκη με 1-5.

Ο Άρης μπήκε δυνατά στο παιχνίδι και μόλις στο 3’ άνοιξε το σκορ με τον Καπνίδη, που εκμεταλλεύτηκε το γύρισμα του Μπαργκάν. Στο 9’ ο Δεληζήσης διπλασίασε τα τέρματα των «κίτρινων», με κεφαλιά έπειτα από φάουλ του Πλατέλλα και στο 15’ ήρθε ο Μουμίν να επιβεβαιώσει την απόλυτη υπεροχή των φιλοξενούμενων, τελειώνοντας τη φάση από το στημένο του Μπαργκάν. Στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου ο Πλατέλλας έκανε το 0-4, καθιστώντας το β’ μέρος διαδικαστικού χαρακτήρα.

Στο 51’ ο Δωματάς με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι μείωσε το σκορ, όμως τέσσερα λεπτά αργότερα ο Κάσσος έκανε το 1-5 με όμορφο τελείωμα μετά την κάθετη του Στεφάνοβιτς, με τους δυο προπονητές να δοκιμάζουν παίκτες και σχήματα και το σκορ να μην αλλάζει ως το τέλος.

Aιγινιακός (Νικολαΐδης): Τόλιος (Καραγκιόζης 45΄), Λιόλιος, Βλάχος, Παζιτζόγλου, Καρακώστας (Ταουσάνης 62΄), Γκατζολάρι, Ζούρκος, Παπαδόπουλος (Λεφίδης 45΄), Πολύζος, Δωματάς (Μάιγκα 67΄), Σοφιάνης (Ντόγος 62΄)

Αρης (Σπανός): Καντιμοίρης (64΄Αναγνωστόπουλος), Βαλεριάνος (46΄Νέτο), Μπούρμπος, Δεληζήσης, Σόουζα (64΄Κλιγγόπουλος), Μουμίν (46΄Μαραγκός) ,Ιντζόγλου (46΄Στεφάνοβιτς), Μπαργκάν (46΄Λώττας),Πλατέλλας (46΄Μιλούνοβιτς), Πασάς (46΄Ντούνης) και Καπνίδης (30΄λ.τρ. Κάσσος)

 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα