Με Άλι, αλλά χωρίς Βάρντι η Εθνική Αγγλίας

Με Άλι, αλλά χωρίς Βάρντι η Εθνική Αγγλίας

Κώστας Ζάλιαρης
Με Άλι, αλλά χωρίς Βάρντι η Εθνική Αγγλίας

bet365

Αναμένοντας την τιμωρία για το... μεσαίο δάχτυλο, ο Ντέλε Άλι συμπεριλήφθηκε στην αποστολή για τα προσεχή ματς με Σλοβενία, Λιθουανία. Οχι όμως και ο Τζέιμι Βάρντι που έχει μικρό τραυματισμό.

Ο Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ ανακοίνωσε τους παίκτες που θα έχει στη διάθεσή του στις δύο προσεχείς αναμετρήσεις για τα προκριματικά του Μουντιάλ του 2018, με τα «τρία λιοντάρια» να είναι το απόλυτο αφεντικό στον όμιλό τους, για την απευθείας πρόκριση στα γήπεδα της Ρωσίας.

Ο Ντέλε Άλι περιμένει την απόφαση της FIFA για την πιθανή τιμωρία του έπειτα από το περιστατικό με το μεσαίο δάχτυλο στο ματς του Σεπτέμβρη κόντρα στους Σλοβάκους, ενώ, ο Φαμπιάν Ντελφ επιστρέφει έπειτα από τον Νοέμβρη του 2015. Το πρόβλημα όμως είναι απουσιάζει ο Τζέιμι Βάρντι, με την τελευταία πληροφόρηση να ενημερώνει ότι έχει κάποιο μικρό τραυματισμό και ότι δεν είναι θέμα φορμαρίσματος.

«Μέσα» και οι Φόρστερ και Μαγκουάιρ. Πρώτο ματς από τη «φουρνιά» του Οκτώβρη, είναι στο «Γουέμπλεϊ» με τη Σλοβενία στις 5/10 και ακολουθεί ταξίδι στο Βίλνιους, τρεις μέρες αργότερα.

Αναλυτικά η αποστολή της Αγγλίας:

Ντέλε Άλι, Ράιαν Μπέρτραντ, Τζακ Μπάτλαντ, Γκάρι Κέιχιλ, Άαρον Κρέσγουελ, Ζερμέιν Ντεφό, Φαμπιάν Ντελφ, Έρικ Ντάιερ, Φρέιζερ Φόρστερ, Τζο Χαρτ, Τζόρνταν Χέντερσον, Φιλ Τζόουνς, Χάρι Κέιν, Μάικλ Κιν, Τζέσι Λίνγκαρντ, Τζέικ Λίβερμορ, Χάρι Μαγκουάιρ, Άλεξ Όξλεϊντ Τσάμπερλεϊν, Τζόρνταν Πίκφορντ, Μάρκους Ράσφορντ, Κρις Σμόλινγκ, Ραχίμ Στέρλινγκ, Τζον Στόουνς, Ντάνιελ Στάριτζ, Κίεραν Τρίπιερ, Κάιλ Γουόκερ

 

ΜΟΥΝΤΙΑΛ 2022 Τελευταία Νέα