Λουκάκου: «Θέλω να κερδίσω τρόπαια»

Gazzetta team
Λουκάκου: «Θέλω να κερδίσω τρόπαια»

bet365

Η κατάκτηση τροπαίων είναι ο στόχος για τον Ρομέλου Λουκάκου με τον σκόρερ των 2 εκ των 4 γκολ της Γιουνάιτεντ στο ματς με την ΤΣΣΚΑ να τονίζει πως οι Ρώσοι δυσκόλεψαν τους Άγγλους παρά το 4-1.

Σάλτσμπουργκ – Μαρσέιγ με επιστροφή στοιχήματος*, αν ο Παγιέτ σκοράρει το πρώτο γκολ. *Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις (21+).

Ο Βέλγος επιθετικός της Γιουνάιτεντ ήταν και πάλι εξαιρετικός πετυχαίνοντας δύο γκολ στη νίκη με 4-1 επί της ΤΣΣΚΑ στην Μόσχα και στο τέλος ανέφερε σχετικά: «Όχι δεν ήταν τόσο εύκολο παιχνίδι για εμάς. Οι αντίπαλοι μας έκαναν την ζωή δύσκολη και στα δύο ημίχρονα. Η ΤΣΣΚΑ έχει πολλές δυνατότητες και θα πρέπει να παίξουμε πραγματικά καλά και με συγκέντρωση για να τους κερδίσουμε και στο Ολντ Τράφορντ».

Για την απόδοσή του: «Προσπαθώ ακόμα να βελτιωθώ και να μην κάνω τα λάθη που έκανα την περσινή χρονιά. Έχω προετοιμαστεί καλά γι αυτή την σεζόν, αλλά χρειάζεται ακόμα δουλειά για να γίνω καλύτερος και εγώ, αλλά και η ομάδα. Θέλω μόνο να κερδίζω τρόποια και προσπαθώ γι' αυτό μαζί με τους συμπαίκτες μου».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα