Ατλέτικο Μαδρίτης - Τσέλσι 1-2

Gazzetta team
Ατλέτικο Μαδρίτης - Τσέλσι 1-2

bet365

Με γκολ του Ματσουαγί στην τελευταία φάση η Τσέλσι ολοκλήρωσε την ανατροπή και έφυγε με νίκη 2-1 από τη Μαδρίτη επί της Ατλέτικο.

Ο Μπατσουαγί μπήκε στο 82’, σκόραρε στην τελευταία φάση και ολοκλήρωσε την ανατροπή για την Τσέλσι, που έφυγε με μεγάλη νίκη από τη Μαδρίτη επί της Ατλέτικο, για να κάνει το δύο στα δύο και μαζί άλμα για την πρώτη θέση του ομίλου.

Οι μπλε ήταν ανώτεροι στη μεγαλύτερη διάρκεια και έψαξαν το γκολ από το ξεκίνημα. Ο Αζάρ ήταν η κινητήρια δύναμή τους, αλλά ούτε ο Βέλγος, που είχε και δοκάρι στο πρώτο μέρος, ούτε ο Μοράτα κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ. Έτσι, στο τέλος του πρώτου μέρους η Τσέλσι τιμωρήθηκε για τις χαμένες ευκαιρίες και δέχθηκε το γκολ κόντρα στη ροή της αναμέτρησης. Στο 40’ ο Νταβίντ Λουίζ έκανε πέναλτι στον Λούκας και ο Γκριζμάν έκανε το 1-0, σκοράροντας για ακόμη μία φορά στο νέο γήπεδο των ροχιμπλάνκος (έχει όλα του τα γκολ εκεί).

Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν δυνατά και στην επανάληψη, έχασαν ευκαιρίες στο ξεκίνημα και κατάφεραν να ισοφαρίσουν στο 59’, όταν ο Αζάρ έβγαλε τη σέντρα από αριστερά και ο Μοράτα με πολύ ωραία κεφαλιά πέτυχε το πρώτο του γκολ επί της Ατλέτικο για το 1-1. Σε μία ασυνήθιστη εικόνα η άμυνα των γηπεδούχων έμοιαζε σε πανικό, με τον Φάμπρεγας να χάνει τεράστια ευκαιρία και τον Μπατσουαγί να κάνει το τελικό 1-2 στην τελευταία φάση έπειτα από γύρισμα του Αλόνσο από δεξιά!

Ατλέτικο Μαδρίτης (Ντιέγο Σιμεόνε): Ομπλάκ, Χουανφράν, Γοδίν, Λούκας, Φιλίπε Λουίς, Παρτέι (77’ Χιμένες), Σαούλ, Κόκε, Καράσκο (69’ Τόρες), Κορέα (71’ Γκαϊτάν), Γκριζμάν

Τσέλσι (Αντόνιο Κόντε): Κουρτουά, Αθπιλικουέτα, Νταβίντ Λουίζ, Κέιχιλ, Μόουζες, Αλόνσο, Μπακαγιόκο, Καντέ, Φράμπρεγας (86’ Κρίστενσεν), Αζάρ (82’ Γουίλιαν), Μοράτα (82’ Μπατσουαγί)

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα