Σπορτινγκ Λ. - Μπαρτσελόνα 0-1

Gazzetta team
Σπορτινγκ Λ. - Μπαρτσελόνα 0-1

bet365

H Μπαρτσελόνα πέρασε από τη Λισαβόνα χάρη στο αυτογκόλ του Κοάτες, επικράτησε 1-0 επί της Σπόρτινγκ και πέτυχε το 2 στα 2 στον όμιλο!

Η Μπαρτσελόνα δυσκολεύτηκε στη Λισαβόνα, ωστόσο χάρη στο αυτογκόλ του Κοάτες επικράτησε 1-0 της Σπόρτινγκ και βρέθηκε στην κορυφή με δυο νίκες. Η ομάδα του Βαλβέρδε μπορεί να μην έπεισε με την εικόνα της, ωστόσο πέτυχε το όγδοο διαδοχικό τρίποντο (εντός κι εκτός Ισπανίας) κι απέδειξε πως βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση. Ο Μέσι δε σκόραρε στην 593η συμμετοχή του με τη Μπάρτσα (έφτασε τον Πουγιόλ), αλλά για τέταρτη φορά φέτος τα αυτογκόλ ήταν σύμμαχος! Οι Καταλανοί μπήκαν πιο δυνατά και στο 9' είχαν καλή ευκαιρία, αλλά το φάουλ του Μέσι κατέληξε άουτ. Στο 16' ήταν η σειρά του Σουάρες να απειλήσει, αλλά δεν κατάφερε να σκοράρει. Η Σπόρτινγκ αντέδρασε μετά το 25', ανέβασε ταχύτητα, αλλά ο Τερ Στέγκεν νίκησε τον Μπρούνο Φερνάντες! Η λύση ήρθε στο 49' για τους Καταλανούς. Ο Μέσι εκτέλεσε το φάουλ, ο Σουάρες ακούμπησε τη μπάλα, αλλά ο Κοάτες ήταν αυτός που την έστειλε στα δίχτυα της ομάδας του. Οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να αντιδράσουν, αλλά και πάλι ο Τερ Στέγκεν νίκησε τον Φερνάντες. Οι Καταλανοί δεν ανησύχησαν στο τελευταίο δεκάλεπτο παρά την πίεση των Πορτογάλων και στο 86' ο Παουλίνιο έχασε καλή ευκαιρία να πετύχει και δεύτερο γκολ!

Σπόρτινγκ: Πατρίσιο, Ματιέ, Κοεντράο (74΄Σίλβα), Κοάτες, Μπατάλια, Πιτσίνι, Καρβάλιο, Ακούνια (73' Μπρούνο Σέζαρ), Φερνάντες, Ντουμπία (44' Ντοστ), Μάρτινς
Μπαρτσελόνα: Τερ Στέγκεν, Πικέ, Αλμπα, Ουμτιτί, Σεμέδο, Ινιέστα (80' Παουλίνιο), Ράκιτιτς, Μπουσκέτς, Σέρχι (87' Γκόμες), Μέσι, Σουάρες (89' Βιδάλ)

Βαθμολογία
1. Μπαρτσελόνα 6 4-0
2. Σπόρτινγκ 3 3-3
3. Γιουβέντους 3 2-3
4. Ολυμπιακός 0 2-5

Επόμενη αγωνιστική 18/10
Μπαρτσελόνα - Ολυμπιακός
Γιουβέντους - Σπόρτινγκ

Cпopтинг - Бapceлoнa 0:1 от ФУТБОЛЬНЫЕ ОБЗОРЫ на Rutube.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα