Youth League: Γιουβέντους - Ολυμπιακός 3-1 (vid)

Δημήτρης Τομαράς
Youth League: Γιουβέντους - Ολυμπιακός 3-1 (vid)

bet365

Ήττα για τους παίκτες του Βούζα με 3-1 από την Γιουβέντους στην Ιταλία στην 2η αγωνιστική της Youth League. Οι ερυθρόλευκοι έμειναν έτσι με την ισοπαλία της πρεμιέρας με Σπόρτινγκ.
Οι Νέοι του Ολυμπιακού αν και προηγήθηκαν δεν κατάφεραν να διαχειριστούν το ματς με την Γιουβέντους ανάλογα και έτσι το 0-1 έγινε 3-1 στο Τορίνο στην 2η αγωνιστική της Youth League. Έχουν μείνει έτσι στον έναν βαθμό από την ισοπαλία με Σπόρτινγκ.
Η Γιουβέντους άρχισε το ματς με τον Ντελ Φαβέρο κάτω από τα δοκάρια, τετράδα άμυνας με Τριπαλντέλι, Βολιάκιο (αρχηγός), Σεράο και Καμεράι. Κέντρο με τριάδα με Καλιγκάρα, Τουρέ και Πορτανόβα και τρεις μπροστά: οι Καβίλια, Ολιβιέρι και Μονταπέρτο.
Ο Ολυμπιακός από την άλλη με Σκαφίδα κίπερ, Χατζηιωαννίδη, Τσιμπούκα, Αγιώτη και Γαλούπη οι 4 της άμυνας, άξονας με Ξενιτίδη, Πέιο και Τσερκόνη και τρεις μπροστά. Φορ ο Βοϊλης και άκρα με Βρουσάι και Κωστανάσιο.
ΤΟ 0-1 ΕΓΙΝΕ 3-1
Ο Ολυμπιακός μπήκε καλά και δυνατά στο ματς με το όμορφο γκολ του Βρουσάι στο 23' (σ.σ. ασίστ ο Ξενιτίδης) και ενώ είχε και άλλες φάσεις για γκολ ωστόστο η Γιουβέντους βρήκε τον τρόπο να γυρίσει το παιχνίδι, αξιοποιώντας λάθη των Πειραιωτών.
Από το 30' και μετά οι Ιταλοί άρχισαν να πρεσάρουν πιο πολύ και να έχουν και καλές στιγμές για γκολ. Στο 33' βρήκαν δίχτυα μετά από... ριμπάουντ του Ολιβιέρι έπειτα από εκτέλεση πέναλτι του ίδιου παίκτη που έβγαλε ο Σκαφίδας.
Στο 52' ο Καμεράι με ένα σουτ του νίκησε τον Σκαφίδα που φάνηκε να μην πέφτει σωστά και ενώ θα μπορούσε να είχε βγάλει την μπαλιά. Στο 68' ο Ολιβιέρι προκάλεσε... ρήγμα στην αντίπαλη άμυνα και έβγαλε στον Ντι Πάρντο που αξιοποίησε αναμπουμπούλα στην ερυθρόλευκη άμυνα και κόντρες για να σκοράρει.
ΚΕΡΔΙΣΜΕΝΟ ΠΕΝΑΛΤΙ Ο ΒΡΟΥΣΑΙ ΑΛΛΑ ΤΟ ΕΧΑΣΕ
Στο 73ο λεπτό ο Βρουσάι κέρδισε πέναλτι το οποίο εκτέλεσε εύστοχα αλλά ο ρέφερι έδειξε επανάληψη. Στο 2ο πέναλτι που χτύπησε έστειλε την μπάλα στο δοκάρι. Οι παίκτες του Βούζα πάντως προσπάθησαν και στα εναπομείναντα λεπτά να βάλουν και άλλο γκολ δίχως επιτυχία όμως.
Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:
ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ (Νταλ Κάντο): Ντελ Φαβέρο, Καμεράι, Τριπαλντέλι, Περέιρα (80’ Καπελίνι), Τουρέ, Βολιάκο, Καλγκάρα, Πορτανόβα, Ολιβιέρι, Καβίγλια (86’ Μέριο) και Μονταπέτρο (46’ Ντι Πάρντο).
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Βούζας): Σκαφίδας, Χατζηιωαννίδης, Αγιώτης, Τσιμπούκας, Γαλούπης , Πέιος (69’ Ζιάκας), Ξενιτίδης, Τσερκώνης (56’ Νεοφυτίδης), Βρουσάι, Κωστανάσιος (85’ Γεωργαντής) και Βοϊλης.
UEFA Youth League | Group Stage | Group D | Second Match |27.9.2017
Γιουβέντους-Ολυμπιακός 3-1
Γήπεδο: Προπονητικό Κέντρο Γιουβέντους (Τορίνο, Ιταλία)
Σκόρερ: 33’ Ολιβιέρι, 52’ Καμεράι, 68’ Ντι Πάρντο-23’ Βρουσάι
Διαιτητής: Φενταγί Σαν (Ελβετία)
Βοηθοί: Ντε Αλμέιδα, Σαντζιοβάνι (Ελβετία)
Αναπληρωματικός: Γκερσίνι (Ιταλία)
Κίτρινες: 55’ Καλιγκάρα- 32’ Πέιος, 75΄Κωστανάσιος.
Δοκάρια: 74’ Βρουσάι, 28’ Πορτανόβα.
 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα