Μούσλιν: «Ο Πρίγιοβιτς μπορεί να βάλει 20 γκολ τη σεζόν»

Gazzetta team
Μούσλιν: «Ο Πρίγιοβιτς μπορεί να βάλει 20 γκολ τη σεζόν»

bet365

Ο Σλάβολιουμπ Μούσλιν έπλεξε το εγκώμιο του Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς τονίζοντας ότι ο Σέρβος επιθετικός του ΠΑΟΚ μπορεί να φτάσει ακόμη και τα 20 γκολ τη φετινή περίοδο!

Bwin Sports App – Εύχρηστη εφαρμογή για iphone και Android κινητά. (21+)!

Ο ομοσπονδιακός προπονητής της Σερβίας μίλησε σε ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης, με αφορμή την κλήση του Πρίγιοβιτς για τα προσεχή ματς των «αετών» στα προκριματικά του Μουντιάλ.

Αναλυτικά όλα όσα είπε στο Metropolis 95,5:

Για τα γκολ του Πρίγιοβιτς τη φετινή σεζόν: «Αυτό είναι πάρα πολύ καλό τόσο για την Εθνική ομάδα της Σερβίας όσο και για τον ΠΑΟΚ.. Είναι ένας φοβερός σκόρερ και αυτό δείχνουν τα γκολ που βάζει. Είναι σε τρομερή φόρμα από τη μέρα που ήρθε στην Ελλάδα».

Για το πώς τον βοηθάει ο ΠΑΟΚ: «Εχω την αίσθηση ότι ήρθε στο κατάλληλο πρωτάθλημα και στην κατάλληλη ομάδα που τον βοηθάει με το παιχνίδι της να σκοράρει».

Για το πόσα γκολ πιστεύει ότι θα βάλει φέτος ο Πρίγιοβιτς στο Πρωτάθλημα: «Θα βάλει γύρω στα 20 γκολ. Μπορεί κάποια στιγμή να σταματήσει να σκοράρει αλλά νομίζω ότι θα φτάσει αυτόν τον αριθμό».

Για το ότι έβαλε τα περισσότερα γκολ με κεφαλιά: «Ο Πρίγιοβιτς είναι ένας ολοκληρωμένος παίκτης. Μπορεί να σκοράρει και με τα δύο πόδια και με το κεφάλι».

Για το τι σκέφτεται για το μέλλον του Πρίγιοβιτς στην Εθνική: «Θα είναι σίγουρα μαζί μας στο Μουντιάλ αν προκριθούμε αλλά σε κάθε περίπτωση είναι ένας μόνιμος παίκτης της ομάδας μας».

Για το αν θα έρθει στην Τούμπα: «Σίγουρα θα έρθω στην Τούμπα να δω από κοντά τον Πρίγιοβιτς και αν καταφέρουμε να προκριθούμε θα είμαι εκεί».

 

ΜΟΥΝΤΙΑΛ 2022 Τελευταία Νέα