Οι αφίσες στο γήπεδο της Σπόρτινγκ τρολάρουν την Μπαρτσελόνα (pic)

Κώστας Ζάλιαρης
Οι αφίσες στο γήπεδο της Σπόρτινγκ τρολάρουν την Μπαρτσελόνα (pic)

bet365

Έναν που έχει μείνει στη μνήνη όλων των οπαδών της Μπαρτσελόνα ως μέγιστος προδότης αλλά και ο νυν τεράστιος εχθρός τους, είναι τα πρόσωπα που αντικρίζει η αποστολή της Μπαρτσελόνα στο γήπεδο της Σπόρτινγκ Λισαβόνας.

Τσάμπιονς Λιγκ, Ατλέτικο Μ. – Τσέλσι, ώρα 21:45. (21+)!

Οι «μπλαουγκράνα» φιλοξενούνται από τους Πορτογάλους για τη 2η αγωνιστική των ομίλων του Champions League και στο «Alvalade» οι αφίσες που κοσμούν τις κολώνες του γηπέδου στο εσωτερικό του μέρος, μάλλον... τρολάρουν τους Καταλανούς.

Από τη μια, ο πρώτος Πορτογάλος ποδοσφαιριστής που κατέκτησε το βραβείο του κορυφαίου της χρονιάς (2001) από τη FIFA, ενώ από την άλλη, υπάρχει το πόστερ του Κριστιάνο Ρονάλντο, τον οποίο η Σπόρτινγκ χαρακτηρίζει τον κορυφαίο ποδοσφαιριστή στην ιστορία του αθλήματος στην Πορτογαλία.

Και οι δύο, φόρεσαν και τίμησαν τη φανέλα του κλαμπ της Λισαβόνας και γι' αυτό υπάρχει η σχετική τιμή του συλλόγου προς εκείνους...

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα