Και ο Μπαλοτέλι ενάντια στον Τραμπ (pic)

Και ο Μπαλοτέλι ενάντια στον Τραμπ (pic)

Κώστας Ζάλιαρης
Και ο Μπαλοτέλι ενάντια στον Τραμπ (pic)

bet365

Με μια εικόνα όπου αποτυπωνόταν η «μαύρη δύναμη», με την υψωμένη γροθιά, ο Μάριο Μπαλοτέλι εξέφρασε τη στήριξή του στους αθλητές του NFL οι οποίοι εναντιώνονται στον Ντόναλντ Τραμπ στις ΗΠΑ.

Sportingbet.gr. To παιχνίδι αποκτά άλλο επίπεδο. Ηρθε το νέο Site (21+)!

Ο Ιταλός φορ της Νις πήρε θέση αναφορικά με τα όσα συμβαίνουν στην Αμερική και τις αντιδράσεις που έχει προκαλέσει στο χώρο του αμερικανικού ποδοσφαίρου ο Πρόεδρος των ΗΠΑ, όταν τόνιζε πως όσοι συνεχίζουν να γονατίζουν στην ανάκρουση του εθνικού ύμνου και προβάλλουν με αυτό τον τρόπο τις διαφορετικές του απόψεις, να απολύονται.

Με τη γνωστή σφιγμένη γροθιά (την οποία παρουσίασαν οι Τόμι Σμιθ και Τζον Κάρλος στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 1968 στο βάθρο των μεταλλίων για να περάσουν το μήνυμά τους αναφορικά με τις φυλετικές διακρίσεις) ο Μάριο Μπαλοτέλι εξέφρασε τη στήριξή του προς τους αθλητές του NFL και εναντιώθηκε στον Τραμπ, γράφοντας μάλιστα:

«Ακόμα δεν καταλαβαίνουν... Είμαστε περήφανοι... Θα “πέσουν”...».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα