Πάρτι η Νάπολι, το απόλυτο η Σίτι! (vids)

Gazzetta team
Πάρτι η Νάπολι, το απόλυτο η Σίτι! (vids)

bet365

Η Νάπολι επικράτησε εύκολα 3-1 της Φέγενορντ πετυχαίνοντας την πρώτη νίκη στον όμιλο. Η Σίτι έκανε το 2 στα 2, καθώς επιβλήθηκε 2-0 της Σαχτάρ.

Μετά την ήττα από την Σαχτάρ στην πρεμιέρα, η Νάπολι ήταν υποχρεωμένη να νικήσει την Φέγενορντ και το έκανε με ευκολία. Οι παίκτες του Μαουρίτσιο Σάρι, άλλωστε, μπήκαν όπως έπρεπε στο ματς και στο 7' άνοιξαν το σκορ με το σουτ του Ινσίνιε από το ύψος της περιοχής (1-0). Οι Παρτενοπέι ήλεγχαν την κατάσταση και είχαν ευκαιρίες προς το τέλος του πρώτου μέρους για το 2-0, το οποίο τελικά έκαναν στο ξεκίνημα της επανάληψης.

Στο 49', συγκεκριμένα, ο Γκουλάμ βρήκε τον Μέρτενς και αυτός μπήκε στην περιοχή και με διαγώνιο σουτ έβαλε βάσεις νίκης για τη Νάπολι, η οποία δεν ένιωθε κάποιο κίνδυνο από τους Ολλανδούς. Αυτό έγινε μόνο μία φορά, στο 67', με το πέναλτι που κέρδισε ο Μπεργκούις από τον Γκουλάμ αλλά ο Ρέινα απέκρουσε την εκτέλεση του Τόρνστρα και κράτησε το 2-0. Αμέσως μετά, στο 70', ήταν η σειρά του Καγιεχόν να σκοράρει εντός περιοχής μετά την ασίστ του Μέρτενς (3-0), με τη Νάπολι να μετατρέπει σε πάρτι τον αγώνα. Το μόνο που κατάφερε η Φέγενορντ ήταν να πετύχει το γκολ της τιμής στο 93' με τον Αμραμπάτ μετά το λάθος του Μαξίμοβιτς.

Νάπολι (Μαουρίτσιο Σάρι): Ρέινα, Χισάι, Μαξίμοβιτς, Κουλιμπαλί, Γκουλάμ, Αλαν, Ζορζίνιο (80' Ντιαβαρά), Χάμσικ (70' Ζιελίνσκι), Καγιεχόν (73' Ρογκ), Μέρτενς, Ινσίνιε.

Φέγενορντ (Τζιοβάνι Φαν Μπρόκχορστ): Τζόουνς, Ντικς, Ταπία (78' Φαν Μπεκ), Τζούστε, Χαπς, Αμραμπάτ, Ελ Αχμάντι, Βιλένα, Μπεργκούις (87' Λάρσον), Τόρνστρα (69' Μπασατσίκογλου), Μπέτιους.

Наполи - Фейеноорд 3:1. Oбзop мaтчa. Лига чемпионов - Групповой этап - Тур 2 от ФУТБОЛЬНЫЕ ОБЗОРЫ на Rutube.

Ζορίστηκε, αλλά...
Φαβορί για την πρωτιά με το... καλημέρα! Διπλό στην Ολλανδία, νίκη στο Ετιχαντ με τη Σαχτάρ και οι Πολίτες με έξι βαθμούς έχουν το πάνω χέρι για το... καλό εισιτήριο! Η Μάντσεστερ ζορίστηκε κόντρα στους Ουκρανούς, ωστόσο επικράτησε 2-0! Οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά κι έχασαν δυο καλές ευκαιρίες με Σίλβα και Ζεσούς, όμως ο Πιατόβ κράτησε το μηδέν. Η Σαχτάρ πήρε μέτρα στο γήπεδο μετά το 25' και στο 33' είχε καλή στιγμή, αλλά το σουτ του Μάρλος εξουδετέρωσε ο Εντερσον. Οι φιλοξενούμενοι είχαν ακόμα μια καλή φάση λίγο πριν το τέλος του α' μέρος, αλλά η κεφαλιά του Φερέιρα πέρασε άουτ. Ο Σανέ απάντησε με ωραία ενέργεια, αλλά δε βρήκε στόχο.

Οι Πολίτες ήταν πιο αποτελεσματικοί στην επανάληψη και στο 48' βρήκαν δίχτυα! Ο Σίλβα έκανε ωραία κάθετη και ο Ντε Μπρόινε με απίθανο σουτ πέτυχε το 1-0! Ο Βέλγος διανύει εξαιρετική περίοδο και φαίνεται από το γεγονός πως έχει συμμετοχή σε 12 γκολ σε ισάριθμα ματς της Σίτι (3 γκολ, 9 ασίστ). Η Σίτι θα μπορούσε στο 58ο λεπτό να καθαρίσει το ματς, αλλά ο Πιατόβ νίκησε τον Αγουέρο από την άσπρη βούλα. Οι Πολίτες είχαν φάσεις με τον Σανέ και τον Αγουέρο, αλλά τη λύση έδωσε στις καθυστερήσεις ο Στέρλινγκ, ο οποίος από ασίστ του Σίλβα διαμόρφωσε το 2-0.

Μάντσεστερ Σίτι: Έντερσον, Γουόκερ, Στόουνς, Οταμέντι, Ντελφ, Ντε Μπρόινε, Φερναντίνιο, Σίλβα (81' Γκουντογκάν), Ζέσους (54' Στέρλινγκ), Αγουέρο (85' Μπερνάρντο Σίλβα), Σανέ

Σαχτάρ Ντόνετσκ: Πιάτοφ, Μπούτκο, Ορντέτς, Ρακίτσκι, Ισμαΐλι, Στεπανένκο, Φρεντ (90' + 1' Κοβαλένκο), Μάρλος (78' Ντεντίνιο), Τάισον, Μπερνάρ (89' Πέτριακ), Φερέιρα

Maнчecтep Cити - Шaxтep от ФУТБОЛЬНЫЕ ОБЗОРЫ на Rutube.

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
1. Μάντσεστερ Σίτι 6
2. Νάπολι 3
3. Σαχτάρ 3
4. Φέγενορντ 0

ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ (17/10)
Φέγενορντ-Σαχτάρ
Μάντσεστερ Σίτι-Νάπολι

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα