Θλάση ο Σιμόες, ενοχλήσεις ο Γκάλο

Θλάση ο Σιμόες, ενοχλήσεις ο Γκάλο

Gazzetta team
Θλάση ο Σιμόες, ενοχλήσεις ο Γκάλο

bet365

Προβλήματα για την ΑΕΚ αφού ο Αντρέ Σιμόες είναι εκτός για Αούστρια και Αστέρα Τρίπολης ενώ ο Ροντρίγκο Γκάλο έκανε ατομικό πρόγραμμα.

Το κλίμα στην Ενωση είναι τέλειο μετά και τη νίκη επί του Ολυμπιακού αλλά δεν είναι όλα τέλεια σε ό,τι αφορά τους ετοιμοπόλεμους ποδοσφαιριστές. Ο Σιμόες, ο οποίος αποχώρησε λόγω τραυματισμού στο κυριακάτικο ντέρμπι, υποβλήθηκε σε απεικονιστικό έλεγχο και διαπιστώθηκε ότι έχει υποστεί θλάση πρώτου βαθμού στον δεξιό δικέφαλο, πράγμα που σημαίνει ότι δεν υπολογίζεται για τους αγώνες με Αούστρια Βιέννης και Αστέρα Τρίπολης.

Την ίδια ώρα, ο Γκάλο έκανε ατομικό πρόγραμμα την Τρίτη λόγω ενοχλήσεων στους προσαγωγούς και θα επανεξεταστεί την Τετάρτη για να αποφασιστεί αν θα είναι ή όχι διαθέσιμος για το ματς της Πέμπτης με τους Αυστριακούς, όπου η ΑΕΚ θέλει να έρθει αγκαλιά με την πρόκριση στους «32» του Europa League. Ατομικό πρόγραμμα έκανε και ο Ελντερ Λόπες, όπως και ο Γιώργος Γιακουμάκης, επιβεβαιώνοντας ότι δεν θα είναι έτοιμος για την Πέμπτη.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα