Η επίσημη ενημέρωση του Ολυμπιακού για τον κόσμο του (pics)

Η επίσημη ενημέρωση του Ολυμπιακού για τον κόσμο του (pics)

Η επίσημη ενημέρωση του Ολυμπιακού για τον κόσμο του (pics)

Ο Ολυμπιακός έβγαλε επίσημη ενημέρωση προς τους φιλάθλους της ομάδας, οι οποίοι θα βρεθούν στο Τορίνο την Τετάρτη, για τον αγώνα με την Γιουβέντους.

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ:
 
Ενημερώνουμε τους φιλάθλους της ομάδας, οι οποίοι θα βρεθούν την Τετάρτη στο Τορίνο, για την αναμέτρηση με την Γιουβέντους, για τα παρακάτω:
 
α) Υπάρχουν πολύ αυστηρά μέτρα ασφαλείας, σε ολόκληρη την πόλη, ενώ το ίδιο θα ισχύει και στο γήπεδο, λόγω της συνόδου κορυφής, η οποία λαμβάνει χώρα στο Τορίνο, αυτές τις ημέρες. Θα πρέπει όλοι οι φίλαθλοι να είναι εφοδιασμένοι με τα απαραίτητα ταξιδιωτικά έγγραφα, το εισιτήριο -με το οποίο θα γίνεται ταυτοποίηση, αλλά και να είναι υπομονετικοί στους εξονυχιστικούς ελέγχους, οι οποίοι θα γίνονται, προκειμένου να τους επιτραπεί να προσεγγίσουν το γήπεδο.
 
β) Ειδικά πούλμαν θα μεταφέρουν τους φιλάθλους του Ολυμπιακού, από το κέντρο της πόλης στο γήπεδο και αντιστρόφως (μετά τη λήξη του αγώνα). Τα λεωφορεία αυτά θα βρίσκονται στο κέντρο του Τορίνο και στο σημείο που μπορείτε να δείτε στην πρώτη φωτογραφία, από τις 18:00. Μετά το τέλος του αγώνα θα τους επαναφέρουν στο ίδιο σημείο. Στην δεύτερη φωτογραφία μπορείτε να δείτε το σημείο, από το οποίο ο κόσμος της ομάδας μας θα εισέλθει στο γήπεδο. Οι πόρτες του Allianz (Juventus) Stadium, ανοίγουν στις 18:45 τοπική ώρα.

Best of internet