Προς 4-2-3-1 με Ιγουαΐν η Γιούβε

Gazzetta team
Προς 4-2-3-1 με Ιγουαΐν η Γιούβε

bet365

Το σενάριο του 3-4-3 δεν θα πραγματοποιηθεί όπως φαίνεται, με τον Μασιμιλιάνο Αλέγκρι να έχει μόνο ένα δίλημμα για το ματς με τον Ολυμπιακό.

Από το πρωί της Τρίτης στα ιταλικά ΜΜΕ παρουσιαζόταν σαν πιθανό να παραταχθεί η Γιουβέντους με 3-4-3 κόντρα στους Ερυθρόλευκους, σύστημα που δεν έχει χρησιμοποιήσει προς το παρόν. Στη συνέντευξη Τύπου, όμως, ο Αλέγκρι είπε ότι δεν έχει αποφασίσει ποιοι θα είναι οι τέσσερις μπροστά, δείχνοντας έτσι ότι θα διατηρήσει το 4-2-3-1.

Σε αυτό, λοιπόν, το μόνο δίλημμα αφορά το ποιος θα είναι στο δεξί άκρο της άμυνας. Οπως είπε ο Αλέγκρι, αν επιλεγεί για εκεί ο Μπαρτσάλι, θα παίξει στόπερ ο Μπενάτια. Αν προτιμήσει τον Στουράρο για τη θέση του δεξιού μπακ, θέση στην οποία τον δοκίμασε στο πρωτάθλημα, τότε στο κέντρο της άμυνας θα είναι ο Μπαρτσάλι.

Οπως και να έχει, τα τελευταία ρεπορτάζ από Ιταλία λένε ότι η 11άδα της Γιουβέντους θα είναι η εξής: Μπουφόν, Μπαρτσάλι (Στουράρο), Μπενάτια, Κιελίνι, Αλεξ Σάντρο, Ματουιντί, Πιάνιτς, Κουαδράδο, Ντιμπάλα, Μάντζουκιτς, Ιγουαΐν.

Αν ο Αργεντίνος φορ μείνει στον πάγκο για δεύτερο σερί ματς, ενδεχόμενο που δεν συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες, τότε στην κορυφή -όπως και με την Τορίνο πριν τρεις μέρες- θα είναι ο Μάντζουκιτς και θα μπει ως αριστερός εξτρέμ ο Ντάγκλας Κόστα.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα