Αλέγκρι: «Δεν θα υποτιμήσουμε τον Ολυμπιακό» (vid)

Gazzetta team
Αλέγκρι: «Δεν θα υποτιμήσουμε τον Ολυμπιακό» (vid)

bet365

Ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι τόνισε ότι για τη Γιουβέντους υπάρχει μόνο η νίκη κόντρα στους Ερυθρόλευκους και δεν άνοιξε τα χαρτιά του για την 11άδα.

Αναλυτικά όσα είπε στη συνέντευξη Τύπου ο προπονητής των Μπιανκονέρι.

- Ξεκινάμε δυνατά: Ο Ιγουαΐν θα είναι βασικός αύριο;

«Ξεκινάτε δυνατά... Θα μπορώ να σας απαντήσω αύριο το πρωί, μετά το χαλάρωμα που θα κάνουμε. Δεν έχω αποφασίσει ακόμη ποιοι θα είναι οι τέσσερις μπροστά. Θα το επαναλάβω όμως για ακόμη μία φορά: Ο Ιγουαΐν δεν είναι πρόβλημα, θα ήταν πρόβλημα αν δεν ήταν στη Γιουβέντους αλλά σε αντίπαλη ομάδα. Κατά τη διάρκεια μιας σεζόν, όταν έχεις μια επιθετική γραμμή με τόσο σημαντικούς παίκτες σαν κι αυτούς που έχει η Γιούβε, θα έρθει η στιγμή που θα μείνει έξω ο Ιγουαΐν, ή ο Ντιμπάλα, ή ο Μάντζουκιτς. Εχουμε ένα ματς κάθε τρεις μέρες, ευτυχώς έχουμε ματς κάθε τρεις μέρες, γιατί αυτό σημαίνει ότι παίζουμε σε όλα τα μέτωπα. Δεν βλέπω απολύτως κανένα πρόβλημα Ιγουαΐν».

- Για τους αμυντικούς έχεις αποφασίσει; Υπάρχει και το σενάριο να παίξει δεξί μπακ ο Στουράρο, όπως έγινε σε αγώνα πρωταθλήματος; Επεισε; Θα τον ξαναδούμε εκεί;

«Είναι πολύ απλό. Ή θα παίξει ο Στουράρο δεξιά και ο Μπαρτσάλι στόπερ, ή ο Μπαρτσάλι δεξιά και ο Μπενάτια στόπερ, θα αποφασίσω αύριο πρωί. Σίγουρα, εκτός κι αν συμβεί κάποιο απρόοπτο, θα παίξουν οι Πιάνιτς και Ματουιντί στο κέντρο, γιατί ο Μαρκίζιο δεν είναι ακόμη ετοιμοπόλεμος και ο Κεντίρα ναι μεν είναι στην αποστολή αλλά έχει κάνει μόνο δύο προπονήσεις με την ομάδα. Ο Μπετανκούρ είναι ο μοναδικός αυτή την στιγμή που μπορεί να αντικαταστήσει έναν εκ των Πιάνιτς-Ματουιντί. Οποτε έπαιξε τα πήγε πολύ καλά, άρα είμαστε ΟΚ αυτή την στιγμή».

- Να επιστρέψουμε στον Ιγουαΐν. Ο πάγκος στο ματς με την Τορίνο του έκανε καλό αυτές τις μέρες; Μίλησες μαζί του; Πώς σου φάνηκε;

«Πώς μου φάνηκε... Μίλησα με τον Γκονσάλο, είναι ήρεμος. Ο ποδοσφαιριστής, ανεξάρτητα από τις επιλογές του προπονητή, πρέπει να σκέφτεται μόνο την δουλειά του, να κάνει αυτά που πρέπει και να είναι έτοιμος όποτε κληθεί να παίξει. Ο Γκονσάλο είναι βασικός στη Γιουβέντους, το Σάββατο επέλεξα να τον αφήσω στον πάγκο, μπήκε ως αλλαγή και τα πήγε καλά, πρέπει να παραμείνει ήρεμος, να σκέφτεται μόνο το πώς θα κάνει αυτό που ξέρει να κάνει. Δεν χρειάζεται να κάνει κάτι άλλο. Απλά να κάνει αυτό που ξέρει, τίποτα περισσότερο, τίποτα λιγότερο».

- Ο Ολυμπιακός δείχνει να είναι η πιο αδύναμη ομάδα του ομίλου, άλλαξε προπονητή πριν δύο μέρες. Υπάρχει ο κίνδυνος, έστω ασυναίσθητα, να τον υποτιμήσετε;

«Δεν θα υποτιμήσουμε το ματς γιατί, εκτός των άλλων, δεν έχουμε και το περιθώριο για να το κάνουμε. Τα ματς του Champions League είναι πάντα δύσκολα, οι ομάδες τα δίνουν όλα. Ο Ολυμπιακός είναι μια ομάδα πολύ γρήγορη μπροστά, ομάδα που μπορεί να σου κάνει ζημιά σε ανοιχτό γήπεδο. Εμείς έχουμε μόνο ένα αποτέλεσμα, τη νίκη, ειδικά μετά την ήττα στη Βαρκελώνη. Πρέπει να νικήσουμε γιατί αλλιώς θα κάνουμε περίπλοκα τα πράγματα».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα