Ο Μοντέλα απέλυσε τον προπονητή φυσικής κατάστασης

Ο Μοντέλα απέλυσε τον προπονητή φυσικής κατάστασης

Ο Μοντέλα απέλυσε τον προπονητή φυσικής κατάστασης

Ο τεχνικός της Μίλαν, Βιντσέντζο Μοντέλα, ανακοίνωσε ότι λύθηκε η συνεργασία με τον fitness-trainer, ο οποίος διαφώνησε στα νέα δεδομένα προετοιμασίας.

Υστερα από μεταγραφές 200+ εκατ. ευρώ, οι δύο σερί εκτός έδρας ήττες από Λάτσιο και Σαμπντόρια έφεραν θέματα στους Rossoneri και ο CEO, Μάρκο Φασόνε, έκανε σαφές ότι ο τρόπος προσέγγισης στους αγώνες πρέπει να αλλάξει. Η Gazzetta dello Sport έγραψε ότι Κόντε και Αντσελότι ακούγονται ήδη για αντικταστάτες του Μοντέλα και ο τελευταίος πέρασε στη δράση.

«Υστερα από προσεκτική σκέψη πήρα την απόφαση ότι η προετοιμασία στη φυσική κατάσταση είναι ένας τομέας στον οποίο μπορούμε να έχουμε βελτίωση» έγραψε ο allenatore. «Θα ξεκινήσω ένα νέο πλάνο προετοιμασίας στο οποίο δεν συμφωνούσα με τον αθλητικό προπονητή, Εμανουέλε Μάρα. Με βαριά καρδιά και μαζί με τον Εμανουέλε, αποφασίσαμε να μην συνεχίσουμε μαζί».

Αυτό που προκαλεί εντύπωση είναι ότι την απομάκρυνση του Μάρα δεν ανακοίνωσε η επίσημη Μίλαν και όπως γράφουν κάποια Μέσα, το club δεν μπήκε καν στην κουβέντα γι' αυτή την κίνηση.

Best of internet