Εμερι για πέναλτι: «Ποιος θα τα εκτελεί;»

Εμερι για πέναλτι: «Ποιος θα τα εκτελεί;»

Gazzetta team
Εμερι για πέναλτι: «Ποιος θα τα εκτελεί;»

bet365

Ο προπονητής της Παρί είπε ότι έχει εξηγήσει σε Καβάνι, Νεϊμάρ τι θα συμβεί με τα πέναλτι, αφήνοντας ανοικτό να τα εκτελούν και οι δύο, ενώ στην αρχή είχε δηλώσει ότι Νο1 είναι ο Ουρουγουανός.

Από εκείνη τη στιγμή στις 17 Σεπτέμβρη, σε εκείνο το 2-0 επί της Λυών, το θέμα είναι Νο1 σε ενδιαφέρον στα social media κια παράγει καθημερινά επεισόδια. Τελευταίο αυτό στη συνέντευξη τύπου του Ουνάι Ενμερι πριν το μεγάλο ραντεβού της Παρί με την Μπάγερν. Εκεί ο κόουτς της Παρί εξήγησε ότι τα έχει κάνει κατανοητά στους Καβάνι, Νεϊμάρ αναφορικά με το ποιος θα εκτελεί τα πέναλτι, αλλά δεν είπε τι είναι αυτό.

«Είναι πολλοί οι παίκτες μας που και θέλουν και μπορούν να εκτελέσουν πέναλτι. Ο Καβάνι κι ο Νεϊμάρ είναι έτοιμοι γι' αυτό. Η ομάδα σίγουρα θα κερδίσει πολλά πέναλτι και οι δύο θα επωφεληθούν από αυτό. Εχω πει και στους δύο το πώς θα εξελιχτεί αυτό το θέμα», ήταν η κουβέντα του Ισπανού προπονητή, ο οποίος όμως τώρα άφησε ανοικτό κάθε ενδεχόμενο, ενώ τότε που είχε ξεκινήσει το πρόβλημα, είχε δηλώσει ότι ο Νο1 εκτελεστής. Κάτι που δεν φάνηκε στην τωρινή δήλωση.

 

LIGUE 1 Τελευταία Νέα