Καρεμπέ: «Τουλάχιστον να πάρουμε έναν πόντο με Γιουβέντους»

Καρεμπέ: «Τουλάχιστον να πάρουμε έναν πόντο με Γιουβέντους»

Καρεμπέ: «Τουλάχιστον να πάρουμε έναν πόντο με Γιουβέντους»

Ο Κριστιάν Καρεμπέ σε συνέντευξή του στην Corriere della Sera μίλησε για Ολυμπιακό, το παιχνίδι με Γιουβέντους στο Champions League και την κρίση στην Ελλάδα.

«Είναι δύσκολο γιατί την Κυριακή παίξαμε ένα πολύ άσχημο ντέρμπι. Ωστόσο, απέναντι  στην Γιουβέντους είμαστε έτοιμοι να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό. Ελπίζω να κερδίσουμε τουλάχιστον έναν βαθμό. Θα ήταν σημαντικό να παραμείνουμε στο κόλπο για το Champions League ή τουλάχιστον στο Europa», τόνισε σχετικά ο Καρεμπέ. 
 
Για τους φετινούς στόχους του Ολυμπιακού είπε: «Στόχος μας είναι το πρωτάθλημα. Φυσικά δε μπορούμε το ελληνικό να το συγκρίνουμε με το ιταλικό πρωτάθλημα, που είναι ένα επίπεδο πιο πάνω από μας, ενώ προσελκύει αρκετούς επενδυτές. Στόχος μας η καλή πορεία στο Champions League και ως ελληνικός σύλλογος μπορούμε να γίνουμε πρότυπο για τις άλλες ελληνικές ομάδες». 
 
Για την Ελλάδα ανέφερε: «Αν είμαστε στην έξοδο της κρίσης; Αυτό είναι θέμα οργάνωσης. Προσπαθούμε να ξαναχτίσουμε το πρωτάθλημα, ώστε να γίνει ελκυστικό για τους ξένους παίκτες, αλλά και να είναι πιο ανταγωνιστικό εντός συνόρων. Θέλουμε να έρχονται στην Ελλάδα ξανά παίκτες επιπέδου, όταν όταν ήρθα εγώ στον Ολυμπιακό,  που το επίπεδο του ανταγωνισμού ήταν πολύ υψηλό. Ελπίζω ότι θα συμβεί σύντομα, αλλά η κρίση δεν το κάνει εύκολο: υπάρχουν λίγοι χορηγοί, αλλά ελπίζουμε». Ο Καρεμπέ έκανε μνεία και στην σύγκριση με Γιουβέντους και Μπαρτσελόνα.

Best of internet