«Η Αούστρια να περιμένει κόλαση στην Αθήνα» (pic)

«Η Αούστρια να περιμένει κόλαση στην Αθήνα» (pic)

«Η Αούστρια να περιμένει κόλαση στην Αθήνα» (pic)

Η αυστριακή εφημερίδα «Krone» κάνει λόγο για κόλαση που περιμένει την Αούστρια Βιέννης στην Αθήνα ενώ εμπλέκει και τους οπαδούς του Παναθηναϊκού λόγω των καλών σχέσεων με τους αντίστοιχους της Ραπίντ.

Ντόρτμουντ – Ρεάλ Μαδρίτης με επιστροφή στοιχήματος*, αν ο Ισκο σκοράρει το πρώτο γκολ. *Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις (21+).

Δημοσίευμα στην Αυστρία και συγκεκριμένα στην «Krone» αναφέρει ότι η Αούστρια Βιέννης θα πρέπει να ετοιμάζεται για κόλαση στην Αθήνα. Με αφορμή τα επεισόδια που έγιναν εκτός γηπέδου στο ντέρμπι της ΑΕΚ με τον Ολυμπιακό, αλλά και τις φιλικές σχέσεις που έχουν οι οπαδοί του Παναθηναϊκού με τους αντίστοιχους της αιωνίου αντιπάλου της Αούστρια, Ραπίντ, η εφημερίδα προειδοποιεί τους παίκτες του Τόρστεντ Φινκ.

«Σοβαρά επεισόδια έγιναν στο ντέρμπι μεταξύ ΑΕΚ και Ολυμπιακού. Περιμένουν και οι φανατικοί του Παναθηναϊκού, οπότε μπορεί η Αούστρια να περιμένει την κόλαση της Αθήνας. Αστυνομικές δυνάμεις, δακρυγόνα, διακοπή του αγώνα… λέξεις κλειδιά από το ντέρμπι της Κυριακής. Το ελληνικό ποδόσφαιρο έδειξε για άλλη μια φορά την πιο άσχημη πλευρά του, καθώς το ματς διακόπηκε στο 70ο λεπτό όταν η αστυνομία έκανε χρήση δακρυγόνων για επεισόδια έξω από το γήπεδο. Οι παίκτες και οι φίλαθλοι έπρεπε να αντιμετωπίσουν τις συνέπειες και μόνο όταν καθάρισε η ατμόσφαιρα συνεχίστηκε το ματς. Μια γεύση για το τι περιμένει την Αούστρια την Πέμπτη», αναφέρει αρχικά το ρεπορτάζ της εφημερίδας και στη συνέχεια προειδοποιεί τους φίλους της Αούστρια για τους πιθανούς κινδύνους που υπάρχουν στην Αθήνα ελέω και των φίλων του Παναθηναϊκού. 

«Όμως δεν περιμένει μόνο αυτό στην κόλαση της Αθήνας. Οι οπαδοί της Αούστρια έχουν ήδη προειδοποιηθεί να είναι ουδέτεροι κατά τη διαμονή τους στην Αθήνα, να μη φορούν τα μοβ χρώματα της ομάδας τους εκτός γηπέδου κι ακόμη και να μην τραγουδούν συνθήματα στο δρόμο. Ο λόγος δεν είναι μόνο οι οπαδοί της ΑΕΚ, αλλά και αυτοί του Παναθηναϊκού, που διατηρούν στενούς δεσμούς με εκείνους της Ραπίντ, κάτι που φάνηκε και από την παρουσία τους στο «Χάναπι» το 2011. Τώρα ίσως να πάνε οπαδοί της Ραπίντ στην Αθήνα». 

Best of internet